Amanpour, de gifkikker van CNN…

… behandelt Daniel Hannan als een crimineel

Voor wie haar niet kent: zij is een ankervrouw, een journaliste van de linkse zender CNN.  Je zou voorwaar denken dat ze zelf deel neemt aan een politiek debat als woordvoerster van de ‘Stay’-kant.    Ze doet zelfs geen moeite om haar vooringenomenheid te onderdrukken.  Ditmaal kiest ze niet voor joden als mikpunt van haar  ‘objectief’ vraaggesprek, maar wel de ‘Leave’ voorvechter, Daniel Hannan, partijgenoot van Cameron.

En zo krijgen de Amerikanen hun informatie over de toestand in Europa.

The Right Scoop

 

2 gedachten over “Amanpour, de gifkikker van CNN…

 1. Er bestaat een diersoort , een soort bok dat zichzelf vernietigt als er teveel exemplaren zijn en hun voortbestaan in het gedrang komt. Ze duwen hun soortgenoten van de rotsen . Dergelijke mensen zoals dat CNN-wijf , Gutmenschen en heel die troep zaligmakers kunt ge vergelijken met dat diersoort

 2. Amanpour is van Brits Iraanse afkomst.
  Zij is getrouwd met James Rubin , die van joodse afkomst is.
  CNN is ook in joodse handen.
  CNN is dan ook geen echt linkse zender maar veeleer een “agitprop” van de NWO.
  (=naargelang de noodwendigheden van het ogenblik is men links, rechts ..enz…maar met één zaak is men altijd bezig =liegen en bedriegen.).
  De anti joodse houding van Amanpour moet dan ook met meer dan een korrel zout genomen worden.
  Belangrijker met betrekking op haar houding tegen het Brexit kamp is een reactie in Haaretz :
  http://www.haaretz.com/israel-news/.premium-1.727102
  met citaat :
  “With Brexit, Israel Loses a Major Asset in the European Union
  Britain helped moderate and balance EU decisions about the peace process, blunt criticism and even harness the member states against anti-Israel moves at the UN; voices sympathetic to the Palestinian cause could now become more dominant.
  Barak Ravid |  Jun 26, 2016 8:32 AM “(=einde citaat).
  Het voormelde citaat maakt dan ook veel duidelijk over Amanpour maar nog meer over G.B.dat in het Midden Oosten een pro Israëlische aanhouding aanneemt, maar ondertussen in de EUSSR mee de sluizen vierkant openzet voor de islam – invasies!!!
  Het was voor Daniel Hannan dan ook doodeenvoudig geweest om haar te ontmaskeren, maar dan was het ook gedaan geweest met zijn loopbaan, en misschien zelfs met zijn leven!!!

Reacties zijn gesloten.