Kan het nog gekker?

Na de bommengordels, de bloemengordels!

Nu links knarsetandt van miserie omdat de multikuldroom letterlijk in hun gezicht ontplofte, proberen ze verbeten de geleden schade te beperken. De linkse beweging ‘Hart boven Hard’ pakt uit met bloemengordels tegen de bommengordels: “We willen, als symbool van hoop, bomengordels met bloempotjes rond een boom hangen en op een stille serene manier alzo herdenken en bezinnen. Op de jutte gordels kunnen ook tekstjes aangebracht worden met boodschappen voor vrede en verbinding”.
U leest het goed ‘verbinding’, ik dacht eerst ‘verblinding’.
Toppunt is dat links die ‘wake’ morgen organiseert in Vilvoorde, de stad waaruit procentueel de meeste “Syriëstrijders” vertrokken.
Gekker moet het niet worden, echt niet.

3 gedachten over “Kan het nog gekker?

 1. Wat zijn wij toch een stelletje lullen van de ergste soort.
  -Hart boven hard reageert op die aanslag met “bloemengordels”
  -De pope was de voeten van moslims ! De moslims weigeren te bidden voor niet moslims
  -Belgen willen zich maar niet aanpassen aan moslims ,hun leefwijze , kleding , religie , onverdoofd slachten , boerka’s ,hoofddoeken , terroristen , hun geliefkoosde rechtspraak enz enz….
  -Als je getuige bent van verdachte handelingen door een zonnebankgetinte , zet alles op facebook , verwittig uw vrienden en familie , want de overheid houdt zich enkel bezig met ernstige zaken
  -Indien die moslimfratsen te veel worden en je gezond verstand het niet meer kan verwerken , overweeg dan de wijze woorden van Abou-Tja-Tja en immigreer,
  naar de Noordpool bv daar zitten geen moslims.
  -Als je die hard voor hart suikerstokken met een teletijdmachine 75 jaar in het verleden moest sturen dan zouden ze met hun hedendaagse mentaliteit reageren op de concentratie en vernietigingskampen met een recreatie-centrum voor nazi’s !

 2. Noch bloemen of kransen : Nucleaire bewaker vermoord en badge gestolen te Charleroi.

Reacties zijn gesloten.