Kalifaat-media: niet te onderschatten

ISISwTVElke zichzelf respecterende staat heeft zijn eigen tv-zender.  Zo ook I.S., die hiermee binnenkort een uitbreiding van zijn actieradius zal kunnen realiseren.  Kalifaat-Live moet tien tv-kanalen en drie radiozenders herbergen.  Een eigen webstek en tv-testbeeld werd ontworpen.

https://alhayatmedia.files.wordpress.com/2014/08/logo_colored_s2.png?resize=112%2C112Kalifaat-Live betekent de eerste steen van een wereldwijd media-imperium der islamisten.  Op de webstek kan men nu al verschillende video’s laden met o.a. verhoor-, aanvals- en verdedigingstechnieken en terechtstellingen.  De video’s werden opgenomen in Syrië, Irak en bij Boko Haram in Nigeria. De opnames zijn producties van “al Hayat”, de mediatak van I.S., die meertalige propaganda voor een internationale doelgroep realiseert.

Beeld uit de recruteringsvideo

Een I.S.nieuwsbrief circuleert al langer. Men kan die laden, maar wij raden aan ook hiermee voorzichtig te zijn, kwestie van geen virus binnen te halen.

  BpxIAHfCEAAmkgP

I.S. handhaaft een dictatoriaal mediabeleid.  Er werden “gedragsregels voor vrije journalisten” gepubliceerd, die elke onafhankelijke berichtgeving verbieden.  De journalisten moeten bovendien trouw aan grote baas Abu Bakr al-Baghdadi zweren. Tegelijkertijd staan er op de loonlijst PR-medewerkers die ‘geindividualiseerde’ persmededelingen opstellen en verspreiden.  M.a.w. er zullen uitsluitend I.S.-conforme berichten toegelaten worden.

I.S. beschikt ook over een studiedienst: http://isisstudygroup.com/

Crtl+ voor vergroting

Meer info bij http://www.vocativ.com/world/isis-2/isis-tv-channel/

FT

 

 

 

4 gedachten over “Kalifaat-media: niet te onderschatten

  1. Ik hoop dat de Amerikanen en Onze Jongens in hun nog steeds
    effectieve F-16’s goed kunnen mikken.

  2. Lijkt me interessant . Zijn er ook kook progamma’s zoals S.O.S Mohammed ….
    Vrolijke Vrienden met Nonkel Abdelkader en tante Fatima … Slaughter-Rama . Volgens mij krijgen die dolgedraaide idioten heel wat financiele steun

  3. Het beste middel om het “Kalifaat” te bestrijden is een paar socialisten laten infiltreren ! dan ligt heel dat kalifaatje binnen de kortste keren op zijn gat samen met “den Abu” . Looneisen , stakingen , schandalen , zakkenvullen , beledigingen , onverdraagzaamheid enz .

  4. De steun van onze rode regime zender hebben ze al want die blijft tegen beter weten in beweren dat de islam niets met de barbaarse aanslagen te maken heeft.

Reacties zijn gesloten.