Juncker blijft bij oude EU-strategie

Afbeeldingsresultaat voor zijn handen in onschuld wassenJuncker schuift de hete aardappel door naar de 27 regeringsleiders die met zijn zgn. witboek van de EU-Commissie moeten akkoord gaan.  Intussen speelt hij verder zijn Pilatusrol.

De Standaard kopt “Juncker opent deur naar minder Europa”.  Geloven ze dat daar nu zelf of surfen ze gewoon mee op de schuimgolven van de EU-Commissie?

EU-Commissie white paper

 

2 gedachten over “Juncker blijft bij oude EU-strategie

 1. quote: “Juncker schuift de hete aardappel door naar de 27 regeringsleiders die met het zgn. witboek van de EU-Commissie moeten akkoord gaan. Intussen speelt hij verder zijn Pilatusrol.”

  Juncker is een nulliteit, hij weet dat zelf ook wel, samen met nog andere graaiers die op de EU-golven surfen. Hij is samen met alle seigneurs die de laatste dertig jaren de EU bestuurden, verantwoordelijk voor het instorten van de EU.
  De genadeslag werd aangebracht door het gedrocht Schengen.

  De echte vraag die hij zou moeten stellen is niet Of de EU de van kop tot teen uitgezaaide kanker kan overleven,
  maar Wanneer de EU zal dood verklaard worden.

  Na de begrafenis zal een nieuw Europa groeien: elke Staat of Natie zal ZELF beslissen met wie en voor hoelang en tegen welke voorwaarden zich willen verbinden.

  Tegelijk kan in een democratisch referendum de vraag gesteld worden aan iedere burger of hij zijn eigen staat graag behoudt of liever ontbindt.

 2. Maar Juncker zit te lachen, hij is al lang binnen. En voor hem kan het zeker niet schelen hoe het gewone volk denkt.Hij wordt nog bewierookt door VHST.

Reacties zijn gesloten.