John Kerry in opspraak…

knipoogJohn Kerry in opspraak na onthullingen over monogamie
Loopbaan in gevaar door onbedwingbare huwelijkse trouw

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry is in opspraak geraakt nadat zijn vrouw op een roddelwebsite onthulde dat hij al jaren monogaam door het leven gaat. Kenners denken dat de positie van de minister onhoudbaar is geworden.

Cc Jeff BeanTeresa Heinz trouwde in 1995 met de Democratische politicus, naar eigen zeggen ‘in de hoop hem weinig te zien’. Op de website van showbizzverslaggever Perez Hilton doet Heinz haar beklag. “Als je met een politicus trouwt, ga je ervan uit dat hij voortdurend van huis is en er allerlei affaires op nahoudt. Of op z’n minst dat hij op zolder porno kijkt. Niets is minder waar. Zelfs nu hij minister van Buitenlandse Zaken is geworden, zit hij nog regelmatig naast me op de bank en wil hij weleens tedere seks met me.”

Psychologe Henriëtte Visser vindt het moeilijk om uitlatingen te doen over iemand die zij niet gesproken heeft. “John Kerry is een schoolvoorbeeld van een monogamieverslaafde man. Dat zijn vaak mannen die op jonge leeftijd in aanraking komen met monogamie en het daarna niet leren te beheersen. De drang om met één persoon te zijn is dan niet meer toom te houden.”

Kerry liep in 2004 het presidentschap mis na geruchten over zijn monogamie. Op Republikeinse websites verschenen toen foto’s van Kerry en Heinz in een ogenschijnlijk liefdevolle omhelzing. Kerry ontkende destijds in een officiële verklaring alleen met zijn eigen vrouw naar bed te gaan, maar het kwaad was al geschied. De erkende rokkenjager George W. Bush werd zonder problemen herkozen.

Amerika-kenner Michiel Vos denkt dat Kerry’s loopbaan nu definitief voorbij is. “Als Amerikaanse politicus moet je in God geloven en vreemdgaan. Anders kun je het in dit land vergeten. Met zijn onbedwingbare neiging tot huwelijkse trouw heeft Kerry zijn carrière vakkundig geruïneerd.”

Speld LogoDoor Rudolf Julius en Jochem van den Berg
http://www.speld.nl/2013/07/29/john-kerry-in-opspraak-na-onthullingen-over-monogamie/

3 gedachten over “John Kerry in opspraak…

 1. De naam van de opgepakte dader is niet meegedeeld, misschien morger…of nooit.

  GENT/DE PINTE – Agenten hebben maandagavond het levenloze lichaam van Aurore Ruyffelaere ontdekt in een auto in een garage van een flatgebouw in de buurt van het Maaltebruggepark in Sint-Denijs-Westrem. De 29-jarige vrouw werd vermoord. De eigenaar van de auto is opgepakt. Het gaat vermoedelijk om de man die donderdagnacht al een vrouw overviel in dezelfde buurt. Het parket geeft dinsdag meer informatie over de zaak.
  Aurore Ruyffelaere was vrijdagavond met een groep vriendinnen op stap gegaan naar de Gentse Feesten. De vrouw had haar auto aan het Maaltebruggepark -een parking in Sint-Denijs-Westrem- achtergelaten en was met de tram naar het stadscentrum gegaan. Zaterdagochtend nam ze de tram terug naar de parking. Sindsdien gaf Aurore geen teken van leven meer. Ook haar wagen was spoorloos.

  Massale zoekactie

  Maandag werd een hele dag gezocht naar de vermiste vrouw. Tientallen agenten van de Gentse politie, bijgestaan door de Cel Vermiste Personen, kamden het Maaltebruggepark in Sint-Denijs-Westrem uit. Ook de omgeving van het afrittencomplex in Merelbeke werd grondig doorzocht. Er werd zowel vanop de grond, vanuit de lucht als in en op het water van de Ringvaart gezocht met de hulp van de scheepvaartpolitie en de brandweer.

  De zoekacties leken op niets uit te draaien, maar maandagavond werd dan toch een verdachte wagen opgemerkt in de buurt van het Maaltebruggepark. In de auto bleek het lichaam van de vermoorde vrouw te liggen.

  Aanranding

  De eigenaar van de wagen is intussen opgepakt. Het gaat vermoedelijk om de man die donderdagnacht in de buurt van het Maaltebruggepark al een andere jonge vrouw had aangerand. Het slachtoffer werd toen bedreigd met een mes, maar kon ontkomen.

  Aurore Ruyffelaere is de dochter van Claire Tillekaerts, gedelegeerd bestuurder van het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen. Verschillende Vlaamse politici die Tillekaerts kennen, uitten al hun medeleven via Twitter.

  Lees alles over de moordenaar van Aurore Ruyffelaere in Het Nieuwsblad van dinsdag 30 juli.

 2. Dat is straf ! Ik ga er alles aan doen , geen offer zal mij te veel zijn , om mijn vrouw te kunnen houden !

 3. @ Beste Rene,
  Niet alleen maar het artikel lezen, OOK de naam van de bron… en dan zult U wel merken dat de Hoofdredacteur van die bron: “Pietje Deleugheneire” noemt. 🙂

Reacties zijn gesloten.