Jo Fox wint ‘stay’-campagne

Enkele uren na haar dood – zonder kennis van feitenmateriaal – kwam de pro-EU-lobby in actie.

Het is nog maar de vraag wie er écht de opdracht voor de aanslag gaf…  Alle middelen zijn immers goed als laatste redmiddel van een financieel-politieke elite om hun belangen veilig te stellen. Wij geloven niet in toeval.  Feit is dat zij het ideale slachtoffer is – collateral damage – om de bevolking van de kwaadaardigheid der Brexit-voorstanders te overtuigen.  Emotionele chantage.  Hiertegen bestaat geen verweer zonder het risico ervan beschuldigd te worden voorstander van moord te zijn.

Lees ook: Brexit van tafel

4 gedachten over “Jo Fox wint ‘stay’-campagne

 1. Er zijn treffende gelijkenissen tussen Thomas Mair en de zaak Van Temssche!!!
  De vragen die men zich dan o.a.moet stellen zijn :
  -Wie heeft de “dader” geprepareerd??
  -Wie was er nog aanwezig op de plaats van de feiten en nam er ook aan deel??
  -Waarom werd de “dader” niet geliquideerd na de feiten, zoals gewoonlijk het geval is!!
  – en uiteindelijk al eeuwen dezelfde vraag : Cui Bono??
  Bij het verschijnen voor de rechtbank verklaarde Mair o.a :”Dood aan de verraders…”
  https://www.theguardian.com/uk-news/2016/jun/18/thomas-mair-charged-with-of-mp-jo-cox
  met titel :
  “Jo Cox murder suspect tells court his name is ‘death to traitors, freedom for Britain’ “.
  Een verrader is een verrader.. wat is hier dan het probleem??.
  In tal van landen zijn verraders opgeruimd, met of zonder proces.
  In België zijn tijdens WO II door het “verzet”(sic) ruim 1500 moorden gepleegd op “verraders en collaborateurs”(sic). De daders kregen amnestie, dikke pensioenen
  en decoraties.
  In dit opzicht is Thomas Mair geen moordenaar maar een vrijheidsstrijder die vecht tegen de EUSSR bezetting.
  Moest het omgekeerde gebeuren, een rode vermoordt Nigel Farage, dan zal het ganse establishment, met de linkse en loge mafia’s, de kant kiezen van de moordenaar!!!
  Waarop wacht men aan de rechterzijde om hetzelfde te doen. Men kan altijd verwijzen naar WO II en de EUSSR vergelijken met Hitler & Nazi’s, zoals Boris ook al heeft gedaan…!!! Wat is hier dan het probleem??? .

 2. Op 15/6 stonden de tegenstanders van de EU op winst met 47.4% tegen 44.1% http://www.bloomberg.com/graphics/2016-brexit-watch/ en op 17/6 voor met 47% tegen 43% http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/eu-referendum-2016-poll-tracker-7699714.
  Het vermoorden van een tegenstander is dan toch de beste manier om de publieke opinie te doen omslaan. Zoiets weet toch zeker de stomste idioot en/of geestelijk gehandicapte, met of zonder medicatie.
  Dus het lijkt nogal duidelijk dat de voorstanders van de EU een pion hebben opgeofferd in de hoop de verloren partij nog te kunnen winnen. Het zou misschien ook eens interessant kunnen zijn om eens na te gaan of Cox niet op de een of andere manier in de weg liep van een Labour kopstuk.

  • Sinds de in scene gezette aanval op de kandidaat Oberbürgermeister Reker in Keulen, weten we dat dergelijke aanslagen stemmen opleveren.

Reacties zijn gesloten.