5 gedachten over “Je eigen wensen voor werkelijkheid nemen… hahaha…

  1. Dezelfde komedie begint nu in Frankrijk.
    De peilingen (lees: linkse wens) spreken al van 85% voor Fillon en 15% voor Marie Le Pen, de linkse hoernalisten lezen zoals de moslims nl. alles van achteren naar voren w.w.z. dat Marie Le Pen 85% zal halen en Fillon 15%.
    Alles maar dan ook alles zullen ze uit de kast halen om Marie Le Pen af te breken, hopelijk zullen de Franse Burgers stemmen voor Marie Le Pen om eindelijk Frankrijk te zuiveren van die barbaarse smeerlapperij want het is reeds 15 min over 12 …., Duitsland is praktisch verloren door dat smerig verraderswijf mürkel, Frankrijk is enorme schade berokkend door die dwerg holland, Italië is wakker aan ‘t worden, Nederland is wakker aan ‘t worden, Vlaanderen zal wakker geschud worden, Oostenrijk is wakker geworden enz. enz. en als iedereen wakker is zullen we die EU misdadigers berechten, de galg moet toch wel het minste zijn, iedereen in zijn eigen land zodat de burgers kunnen feesten.

    • We willen de pret niet bederven, maar hou er rekening mee dat ook de socialisten nog een presidentskandidaat zullen aanstellen. En Fillon heeft een rechts imago. Imago, perceptie…

  2. Het zal,vlg. de pamperpers weer nietshttp://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3010212/2016/11/29/Man-die-in-Ohio-mensen-neerstak-postte-eerst-dreiging-voor-VS-op-Facebook.dhtml te maken hebben met moslims of islam!!!

Reacties zijn gesloten.