“Ja, ik ben een klimaatontkenner!”

U staat niet alleen. Er lopen nog andere buitenbeentjes rond op deze planeet. Zelfs of misschien juist daarom in Antwerpen.

Een verademing in deze klimaathysterische tijden.

“Ik studeerde zoals mijn vier broers aan het Onze-Lieve-Vrouw-College in Antwerpen, en in mijn parochie van de kathedraal werd zopas door de alumni van de jezuïetencolleges en de parochie een gezamenlijk klimaatdebat georganiseerd.

Mijn vader was lang gekend als penningmeester van de kerkfabriek en was ook een van de drijvende krachten achter de Elckerlyc-zaal, en achter het OLVC-sportcomplex Mariënborg. Nog vorige week werd ik in de pers als een ‘klimaatontkenner’ gebrandmerkt en werd mijn opinie afgewezen. Ik wil aan mijn buren en aan mijn oud-medestudenten van de SJ-scholen wel eens uitleggen hoe ik – gezien de recente ontwikkelingen bij het IPCC – op een toch bijzonder ongepaste wijze aan de benaming ‘klimaatontkenner’ ben gekomen.”

Lees verder…

1 gedachte op ““Ja, ik ben een klimaatontkenner!”

  1. Wat wel opvalt is dat de rationele (kritische) burger (lees kiezer) zich voor het (aller)grootste gedeelte onder de de “rechtsen” bevindt.
    Het is een opvallende tendens die niet weggecijferd kan worden, de nuchter denkende mens is tegen islam(ieten) invaders, heeft vragen (formuleer ik het voorzichtig) bij de klimaat hysterie en is tevens geen volger van de eu HQ brussel doctrine maar houdt van zijn/haar natie(staat).
    Hoewel dit gezegd zijnde, we zijn toch in de minderheid en de overheid heeft alle wapens (ook letterlijk) aan zijn kant, één van hun sterkste wapens is het ministerie van informatie, ooit mainstream media geheten..
    Klimaat hysterie is voor de overheid en lepe ondernemers een jackpot, zij zorgen er gezamenlijk wel voor dat dat vuur blijft branden, de linksige multikulle rectoren, leraren, professoren, docenten (en hoe het zooitje verder heet) op de scholen en universiteiten zijn daar wel voor te vinden.

Reacties zijn gesloten.