4 gedachten over “Is er nog hoop?

 1. Als dit niet wordt bestraft op voldoende wijze dan is er geen hoop meer.
  Voor diep gelovigen is dit “des duivels” of het ware gezicht van de duivel. Andersdenkenden zullen dit als beestigheden bestempelen.
  Maar het zijn geen beestigheden want dieren doen zuilks niet. Hoe moet het dan genoemd worden? Menselijkheden misschien? Dan moet ook de term menselijkheid herzien worden om het een ander begrip te geven, een begrip dat overeenstemt met zulke, voor ieder normaal mens, onbegrijpbare daden van wreedheid en gebrek aan respect zowel voor de doden als voor de overblijvende familieleden.

 2. Dit is puur sadisme en wreedheid geuit door waanzinnigen, de vrucht van de islam in woord en daad.
  Om van te walgen.

 3. Hoe komt het toch dat de 0000 en VTM zulke beelden niet in hun reportages stoppen. Als je ziet hoe een bende achterlijken “voetbal” of moet ik zeggen hoofdbal spelen moet toch je € vallen, of niet? Op alle congressen, bijeenkomsten, betogingen, vieringen, van het Vlaams Blok/Belang waren boven vernoemde schijtzenders aanwezig. Dit enkel en alleen maar om een “incident” kunnen vast te leggen om dan uitgebreid op TV te tonen. Van de uiteindelijke manifestatie was gewoonlijk maar hooguit 20 seconden beeldmateriaal te zien op TV. Incidenten hebben ze nooit kunnen vastleggen, daarom werd het voorhanden zijnde beeldmateriaal zo gemonteerd dat het negatief over kwam. Aan de beelden van de “hoofdballers” moet niets gemonteerd worden, wat houd jullie 0000, VTM en konsoorten dan tegen? Oh, ja, de multicul zeepbel zou doorprikt kunnen worden (voor zo ver dat al niet is) en dat willen we niet hé. Bewust blijven ze de boel mee naar de kl*ten helpen, handig bijgestaan door “correcte politici”.

 4. Zijn dat geen beelden opgenomen door Rudi Vranckx in een reportage over de moedige Jodelahitie strijders die Syrie willen verlossen van die wrede Assad-dictator , om terug rust , beschaving en vrede te brengen in dat verscheurd land !
  Verdienen die helden niet meer aandacht ? Hebben zij geen recht op hulp uit het westen en de USA ? . Uiteraard na al die spanningen en inspanningen verdienen zij een beetje ontspanning en lieten zij zich inspireren door de komende wereldkampioenschappen voetbal. “Vrede zij met hen” ! Allah is enorm groot ( meer dan 1m95 en volgens mij meer geschikt als basketspeler dan als God van de vreugde , liefde en rechtvaardigheid)

Reacties zijn gesloten.