Is dit dan de verrijking?

maxresdefault-e13714097971411Tijdens het weekeinde werden er drie aanvallen door ‘jongeren’ op Deense scholieren vastgesteld.  In Denemarken bestaat er een traditie dat afgestudeerde leerlingen van het middelbaar onderwijs per klas in een groot open voertuig rondrijden naar hun ouders om feest te vieren.

Waar moslim jongeren hen eerst nog wilden feliciteren door hen met eieren te bekogelen, ging het van kwaad naar erger.

Onderstaande video geeft beelden van barricades op straat, een auto die op hen inrijdt en hen bedelft met eieren, bloem en olie.

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/graedende-studenter-overfaldet-det-var-noeje-planlagt/6157611

Een ander incidentje dat door de politie genoteerd werd was dat het niet bij eieren bleef.  Een meisje geraakte gewond aan haar hoofd door stenen die naar haar klas gegooid werden.

http://nyheder.tv2.dk/2016-06-26-chokerede-studenter-blev-jagtet-ramt-i-hovedet-af-sten

Twee meisjes in een ander voertuig kregen een zuur in hun ogen gesproeid:

http://nyheder.tv2.dk/krimi/2016-06-26-19-aarige-studenter-skudt-med-syre-under-vogntur

Hier ziet u hoe een bus in een hinderlaag rijdt; de straat is gebarricadeerd:

Henrik Stormer van de Copenhaagse politie bevestigde de feiten en zegde dat er een patrouillewagen naar de leerlingen gestuurd werd maar ze konden niemand vastnemen.  “We gaan geen onderzoek opstarten…  Het is spijtig voor de leerlingen, maar we kunnen niet andermans leven in gevaar brengen door een patrouillewagen opdracht te geven de achtervolging dwars door Kopenhagen in te zetten.”

 

 

2 gedachten over “Is dit dan de verrijking?

  1. Het wordt tijd dat er jachtvergunningen worden uitrgereikt voor die gevaarlijke diersoort uit te roeien inplaats van ze een woning te geven , leefloon , gratis dit en dat . Islam is coming to Denmark. Ze zijn er al en er komen er nog !

Reacties zijn gesloten.