Intransparantie, het handelsmerk van de PS (2)

Politiek correctDe uitspraken van de waalse tirannen zijn – net zoals de Vlaamse collaboratie omtrent de splitsing van BHV – niets meer dan ordinaire leugens en doorzichtig bedrog. Het wordt dan toch tijd voor de onverwijlde splitsing van België, zo gaan we de dieperik in.

De cijfers uit een studie die nog was besteld door de vorige Vlaamse regering zegt nog meer. De studie raamde de transfers op 6,6 miljard €,  opgeteld met de geldtransfer via de staatsschuld, gaf dit 11,3 miljard euro. De staatshervorming doet er nog eens zes miljard bij.
Hierbij zouden dan nog de transfers moeten geteld worden die lopen via scheeftrekkingen binnen de federale overheidsbedrijven waarover niet gesproken wordt (vooral De Post en de NMBS) alsook de transfers via de Europese Unie (Vlaanderen draagt er meer toe bij dan het ervan terugkrijgt, voor Wallonië is dat omgekeerd ). Vlaanderen verliest door al deze interregionale transfers jaarlijks meer dan 9.5% van zijn primair inkomen. Dit is, per hoofd van de bevolking, allicht de hoogste afdracht aan een andere gemeenschap, waar ook ter wereld. Deze ligt zeker hoger dan wat West-Duitsers afdragen aan het voormalige Oost-Duitsland.

Daarom en alleen daarom was het te doen, benoemingen op communistische wijze, zoals al decennia gebeurt in wallonië, en daar moet alles voor wijken. Nog eens vier jaar PS en Vlaanderen is in navolging van wallonië, een derdewereldregio.
http://www.tijd.be/nieuws/ondernemingen_transport/PS_kleurt_nieuw_directiecomite_NMBS.9450037-3084.art?itm_campaign=newsteaser