Incompetentie, schuldig verzuim of gewoon opzet?

Nederland: Vanwege personeelstekort geen controle op vluchtelingen

Duizenden asielzoekers zijn in de nazomer van 2015 het land binnengekomen zonder te zijn geïdentificeerd of onderzocht op terroristische dreiging. Er was niet genoeg personeel beschikbaar.

Duizenden asielzoekers zijn vorig jaar in de opvang geplaatst zonder identificatie of screening op mogelijke terroristische dreiging. In september, toen het aantal binnenkomende migranten in Nederland piekte, werden asielzoekers naar de noodopvang gestuurd zonder dat hun identiteit was vastgesteld, bagage was onderzocht of telefoons waren uitgelezen.

Dit blijkt uit een verslag van een werkgroep van het ministerie van Justitie, dat de Volkskrant in handen heeft gekregen dankzij een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). Volgens dit document deden politie en marechaussee in september onder asielzoekers geen onderzoek naar mensensmokkel en terrorisme, omdat er niet genoeg personeel beschikbaar was.  Lees verder…

1 gedachte op “Incompetentie, schuldig verzuim of gewoon opzet?

 1. Gewoon (hoog)verraad.
  Als men een koningin heeft, die elk jaar eregaste is, bij het Bilderberg treffen, dan kan men zich geen weerspannigheid veroorloven tegen de machten achter de NWO. Dan dient men ook de uitslag van een referendum in de prullenmand te gooien, en dient men ook mee te werken aan de “cover-up” van het neerhalen van de MH 17.
  Moesten er toch weerspannigen zijn, dan is er nog het netwerk rond Joost Demmink, om deze tot betere gedachten te brengen.
  Desnoods is er ook nog kans op een ongeval zoals met Van Tra gebeurd is!!
  Voor de werkelijk zware gevallen wordt er dan nog een “Fortuyntje” achter de hand gehouden!!
  Het Coudenhove Kalergi plan moet en zal ook uitgevoerd worden.
  Zoals bij ons en ook in andere landen, dient spijtig vastgesteld te worden dat een meerderheid van de bevolking stemt voor deze “collectieve zelfmoord”.

Reacties zijn gesloten.