In welk Vlaanderen wil u leven?

Permalink voor ingesloten afbeelding

Voor VIDEO: Inbraak bij Kris Peeters, klik hier

In de woning van Vlaams minister-president Kris Peeters in Puurs is zaterdagavond ingebroken. Er zou veel schade zijn en er zouden veel zaken gestolen zijn.

De politie kwam ter plaatse en heeft een sporenonderzoek gedaan. De minister-president en zijn vrouw waren op restaurant tijdens de inbraak.

12 gedachten over “In welk Vlaanderen wil u leven?

 1. Stuur so ‘n paar honderd Afrikaner-polisiebeamptes na Vlaanderen. Misdaad sal vinnig daal. Afrikaner-polisiebeamptes draai nie misdadigers in wattejies toe nie, en ons Afrikaner-regters en Landdroste gee nie vonnisse van 8 weke of 8 maande aan misdadigers wat moord gepleeg het, of geroof het, of ingebreek het nie.
  Toe ‘n swartman by my auto ingebreek en my kamera gesteel het (wat veilig in die bagasieruim toegesluit was), het die swart landdros hom 14 jaar sel gevonnis (hy het ook vorige veroordelings teen hom gehad).
  In die tyd van apartheid het misdadigers wat gemoor, geroof en verkrag het, die doodstraf gekry. Toe kom Nelson Mandela en sê die doodstraf is “barbaars”. Hy het niks gesê van die misdadiger wat moord pleeg nie. Dit is blykbaar nie barbaars nie.
  In die plek van die doodstraf kry misdadigers nou lewenslank vir erge oortredings.
  Die ligte strawwe wat regters in België en Nederland aan geharde misdadigers gee, moedig hulle slegs aan om dit weer te doen. Buitendien ontvang misdadigers in Europa 5-Sterbehandeling van die owerhede. Selle lyk soos 5-sterhotelle. TV, biblioteek, sagte musiek, mooi uitsig by die sel se rame, goeie voedsel, en van alles en nog wat.
  In Suid-Afrika kry jy reiswater vir ete, geen uitsig, geen biblioteek, geen TV, en soms is die selle 400% vol. Mede-misdadigers vorm bendes, en wanneer ‘n man daar instap wat effens tingerig gebou is, word hy vasgehou terwyl ander misdadigers hom aanhoudend verkrag.
  In Suid-Afrikaanse tronke (gevangenisse) is dit hel.

 2. Heel goede affiche en het is de waarheid ook maar de mensen moeten helaas niet weten van de waarheid we zeggen al 35 jaar de waarheid en nog geloven ze ons niet

 3. De foto die een zelfzekere , glimlachende , vriendelijke Peeters toont zal er nu wel anders uitzien . Het acht het niet onmogelijk dat hij in het geheim gaat stemmen voor het VB !

 4. Aan Peter Murray: De zware straffen in ZA helpen niet zou Links hier zeggen, want nog altijd 15.000 moorden per jaar. Daarom moeten gevangenen geknuffeld worden, want iedereen verdient een tweede kans (om een misdaad te begaan)

 5. Peeters zal nu wel snel gaan verhuizen naar een”meer beveiligde villawijk”rond brussel durf ik wedden!!

 6. Ruiten inslaan, meubels bewerken met een hamer, dit lijkt mij geen gewoon inbrekerswerk. Een wraakactie?

 7. Groot nieuws. Maar geen enkele cameraploeg ging kijken bij Freddy Van Gaever en Marijke Dillen die resp. 14 en 7 keer bezoek kregen.

  • Zelf hadden wij enkele jaren geleden ook onuitgenodigde bezoekers tijdens onze nachtrust. Een paar weken slecht geslapen. Als (toen) gemeenteraadslid ook geen cameraploeg gezien, zelfs geen vermelding op blz.723 in de kranten.

Reacties zijn gesloten.