Demonenexit via Skype

Wordt u soms geplaagd door demonen?  Wij hebben het hier niet over een manipulerende schoonmoeder maar wel over satan, over de duivel in al zijn facetten.  Vreest u dat u bezeten bent, voelt u zich dagelijks achtervolgd, lijkt het einde van de samenleving in zicht?   Laat u helpen.  U hoeft zich zelfs niet meer te verplaatsen.  Een computer en een Skypeverbinding volstaan.
Eerwaarde Bob Larson heeft ervaring op het gebied van duiveluitdrijving; in de tachtiger jaren is hij ermee begonnen en hij zou naar verluidt 20.000 mensen van demonen bevrijd hebben.

Hij is iemand die met de tijd meegaat.  Alle moderne middelen gooit hij in zijn dagelijkse strijd tegen het kwade.  Telefoon, radio, televisie en nu dus ook via Skype.  De man is lid van de evangelische Spiritual Freedom Church.  Hij is ervan overtuigd dat ongeveer de helft van de wereldbevolking – ca. 3 miljard mensen – bezeten is door demonen.

Geen enkele duivelsgedaante gaat hij uit de weg.  Pas enkele maanden geleden kwam hij in de belangstelling toen een hij een homo probeerde te “genezen”.

Hij belooft de geplaagde zielen redding.  Uiteraard kan hij dit veelgevraagd luxe-artikel niet gratis aanbieden.  295 dollar kost de “online-raadpleging” van Bob Larson.  Je krijgt daarvoor een heel uur zijn onverdeelde aandacht, zijn magische krachten, een directe verbinding met het zilveren kruis en de bijbel.  Mocht het  niet lukken, dan ligt de fout bij de patiënt bezetene wegens gebrek aan vertrouwen.  Wie er niet in gelooft, kan niet geholpen worden.

Wij hebben hier ook last van een aantal demonen.  En we hebben geen vertrouwen in de heelmeesters.  We blijven  nochtans geloven dat vastberaden krachten ons kunnen helpen.  Mocht een Bob Larson daarvoor een oplossing kunnen bieden – hij stuurt ze naar eigen zeggen terug naar de hel – dan is 295 dollar per uur een prikje.

Zou hij een speciaal prijsje maken voor een groepsuitdrijving?

 

1 gedachte op “Demonenexit via Skype

  1. Gewoon een beetje afwachten tot Bob Larson zijn duivelsuitdrijvingen in promotie aanbiedt , want 295 dollar per uur is nogal goed doorgepeperd . Ik stel dan voor , dat de sympathisanten van Golfbrekers allemaal een kleine financiele bijdrage storten. en onze Bob de opdracht geven om te beginnen met Bert Anciaux te verlossen van zijn linkse duivelse demonen , die niet alleen zijn lichaam maar vooral , zijn geest hebben rood gekleurd .Waarom Anciaux ? omdat ik iemand ken die beweerde , dat hij naar “solfer” stinkt als ge dicht in zijn geburen komt. Hij zou ook bokkepoten hebben die hij verborgen houdt in zijn schoenen. Moest het experiment lukken en Anciaux gehuld in een wit boetekleed zijn diensten zou aanbieden bij het VB dan zijn er nog een paar duizend wachtenden in Belgie en het Europees Parlement.

Reacties zijn gesloten.