In ‘t verzet tegen Covid 19(84)? (4)

Op 31 oktober vielen in de krantenkoppen m.b.t. de lockdown vooral het triomfalisme op van de MSM leugenpers… de virusterroristen… de internetdrollen … nuttige idioten… (vrij aan te vullen) Kwijlend van genoegdoening, van een wensdroomvervulling… de lockdown, hij was er eindelijk… vraaggesprekken met het publiek die uni sono de verheffende zaligmaking der strafkampmaatregelen bewierookte… dé lockdown mét dé muilband… letterlijk en figuurlijk.

In hoever we échte cijfers over de aantal besmettingen en ziekenhuisopnames mogen weten, daarover stelt zich geen enkele journalist een vraag. Dàt het in hoofdzaak om hoogbejaarden gaat waarvoor elke bijkomende ziekte, kwetsuur een verhoogd sterfterisico vormt… Niemand trekt de ‘expertises’ in twijfel – de banbliksems der eeuwige verdoemenis dreigen immers om de coronahoek. Het beste recente in het oog springende voorbeeld was de berichtgeving over de dood van de ere-gouverneur van de Nationale Bank “aan de gevolgen van corona”… de man is 90 geworden… dat hij zonder een virusbesmetting de 120 zou gehaald hebben is m.i. meer dan twijfelachtig!

Af en toe krijgen we in de rand te horen dat overgewicht, diabetes, hart- en longziektes een serieuze bijdrage leveren aan de “coronadoden”. Iedere patiënt met een corrigerende medicatie voor een levensbedreigende ziekte is kwetsbaar(der) voor besmettingen allerhande, zoals de griep, zoals de ziekenhuisbacterie, longontsteking en ook voor kwetsuren die als gevolg een verplichte immobilisatie met als bijkomend risico bloeddoorstromingsproblemen, resp. -klonters, kunnen opwekken.

De dagelijkse cijfers over de aanwezigheden in de ziekenhuizen geven niet weer wie met welke onderliggende medische toestand daar de bedden bezet, noch horen we wat de exacte doodsoorzaak is van de overledenen.

Stel nu dat het om een bacteriële longbesmetting zou gaan… veroorzaakt door het dragen van het mondmasker? Zouden we dat ooit mogen vernemen? Kunnen de experten ons voor 100% verzekeren dat wij door het dragen van een mondmasker géén schimmels, bacteriën inademen?

Ondertiteling en vertaling via icoontjes onderaan

In Tulsa trekt een groep mensen, zakenlui en twee artsen naar de rechtbank, om de mondmaskerplicht op te heffen. Hun argumentatie is dat er einde moet komen aan de angstverspreiding en de toename van bacteriële infecties. Dr. James Meehan, MD, stelt dat hij patiënten ontvangt met gezichtsuitslag, met schimmel- en bacteriële infecties. En dat hij berichten krijgt van collega’s dat bacteriële longontstekingen toenemen. Reden: de mensen dragen medische maskers op een niet-steriele manier. En de stoffen maskers zouden de aerosollen juist doen toenemen. (…)

Stel nu dat massahysterie een niet geringe bijdrage levert aan het ziek-zijn?

“Bij de medicijnen, die tot op heden voor een – door de experten niet goedgekeurde – behandeling in aanmerking komen zijn het malariamiddel chloroquin of het antivirale breedspectrum Remdesivir intussen bekend. Daar komt nu nog een mogelijke derde bij, eentje dat zelfs nog veelbelovender is – en bovendien het voordeel biedt dat het quasi wereldwijd een verkoopknaller is: het antidepressivum Prozac, ook bekend als Fluctin, naar zijn basisstof Fluoxetin. Het verscheen ca. 35 jaar geleden op de markt als eerste vertegenwoordiger van de zgn. SSRI-generatie (serotonine-heropnameremmer), heeft intussen een degelijke reputatie opgebouwd als zelfvertrouwenstimulerende, angstverminderende en antidepressieve “volksdrug”, – happy pills – die in de VSA door overspannen directeuren en dito huisvrouwen als suikerbonen genuttigd worden. We herinneren aan de intussen legendarische film “Prozac Nation” van 2001.” (…)

Als Prozac werkt, dan duidt dit erop dat het grondprobleem van mentale aard is, gevolgd dan door psychosomatische stoornissen.  Een mentaal probleem dat dan zijn oorsprong vindt in angst – stress – depressies e.d.  ingevolge de “lockdown” en waarvoor dan ouderen – alleenstaanden en zwakkeren  zeer  gevoelig voor zijn.

Impact Covid-19 dictaten op onze geestelijke en lichamelijke gezondheid is gigantisch

Het paradoxale is nu dat “experten” zich  intussen zorgen maken over te weinig zieken met de seizoengriep… Stel nu dat deze intussen een nieuw kleedje gepast kreeg, nl. dat van het coronavirus?

Meer bij: Seasonal Flu Rates Plunge, Baffling ‘Experts’ Who Predicted Deadly ‘Superbug’ en bij Flu-tracker. Ook meer info bij: Flu away: Scientists baffled at disappearance of influenza…but is it really gone or just masked by Covid-19?

Of mogen we op ons twee oren slapen met de jaarlijkse griepvaccinatie? Kruipt covid-19 dan terug in zijn kot? … Het einde van de paniek, geen geldverspilling meer aan de ontwikkeling van een zoveelste vaccin, een terugkeer naar het normale leven???

H. P.