In Merkelland breekt men zich het hoofd…

Afbeeldingsresultaat voor kill trump… hoe men de ‘ongewenste’ president kan afzetten.

Zoals bv.  door hem te vermoorden…

Opruiing of vrijheid van meningsuiting?

Stel je nu even voor dat tijdens Terzake of een ander duidingsprogramma in binnen- of buitenland gesuggereerd wordt de koning der belgen te vermoorden…  (In zijn nieuwe auto zal dat alvast moeilijk lukken.)

Maar bedreigingen aan het adres van Filip Dewinter, Geert Wilders… e.a. patriotten…zijn volkomen politiek correct verdedigbaar.

2 gedachten over “In Merkelland breekt men zich het hoofd…

  1. De ‘linkse klz.’, excuseer mij voor één keer deze weinig stichtende uitdrukking, doen het steeds feller dun in de broek. Wereldwijd. Dat komt niet zozeer, omdat de Amerikaanse ‘democraten’ de presidentsverkiezingen hebben verloren, maar vooral omdat het progressieve klootjesvolk stilaan ontwaakt uit hun nare droom, en beseft dat TRUMP daadwerkelijk woord zal houden (dat zijn zij niet gewoon), en zodoende al effectief begonnen is met te doen wat hij beloofd heeft, daarbij helemaal niet corrumpeerbaar lijkt, zodat hij de hele ‘linkse machtsstructuren’ dreigt onderuit te zullen halen. Vandaar hun (gevaarlijke !) opperste wanhoop. Een kat in het nauw, kan rare sprongen maken, wordt wel eens terecht gezegd. Trump zal van geluk mogen spreken als hij het er levend vanaf brengt.

    Het gaat dus om veel meer dan alleen maar om een andere president. Gedaan voor de progressieve meute met het links lullen, maar rechts de zakken vullen. Gedaan ook met hun hersenspoelen van het volk via de MSM, want nu is daar de vijand TRUMP, die dat allemaal zonder verpinken openlijk benoemt, en verklaart ‘in oorlog te zijn met deze oneerlijke perspraktijken’, m.p. het ‘linkse’ nepnieuws van o.m. CNN. Zoiets, nl. zonder omwegen met de neus op de ‘linkse’ feiten gedrukt worden, is dat tyrannieke ‘linkse’ volkje al veel te lang niet meer gewoon, de reden dan ook voor hun hysterisch, intussen eerder lachwekkend overkomend, ‘democratisch gekrijs’.

    De rode staatszender van bij ons dan doet er uiteraard deftig aan mee, of wat had u anders gedacht, en spreekt over zogezegde ‘spontane’ (SOROS) betogingen in Amerika tegen b.v. de nu geplande pijpleidingen, laat eenzijdig een haat spuwende Jane Fonda aan het woord, om op haar beurt als de zoveelste in de rij, nog maar eens Trump af te schilderen als een te bestrijden, want niet wettelijk verkozen president – die vermaledijde Russen nietwaar – die niet ‘genormaliseerd’ mag worden. ‘Het verstand komt niet voor de jaren’, wordt al eens lachend gezegd. Blijkbaar is dat moment voor deze intussen toch al tachtigjarige actrice nog niet aangebroken. Misschien komt die dag voor haar wel nooit. Wat een zielig creatuur, naast zoveel andere sterren van het witte doek, in het bijzonder de haatspuwer bij uitstek, de Niro. Deze twee figuren kunnen dan ook moeiteloos symbool staan voor het globaal ‘intellectueel gehalte’ van ‘democratisch links’, in Amerika en daarbuiten. Uitschelden en afdreigen van de tegenstander, dat is wereldwijd het gekende handelsmerk van deze zelf verklaarde elitaire progressieven, deze ‘gutmenschen’, die zich altijd en overal moreel toch zo superieur voelen tegenover andersdenkenden, en daarom geen andere meningen dan de hunne kunnen verdragen, deze onverdraagzamen, voor wie de democratie enkel ‘links’ eenrichtingsverkeer is.

Reacties zijn gesloten.