In de brievenbus: Geen stadion op Parking C

Stadium / Stadion  Parking CWij hebben in het verleden al geschreven over het beruchte nieuwe voetbalstadion dat op Vlaams grondgebied, in Grimbergen,  zal neergepoot worden terwijl er alternatieven zijn.  Neen, het moet en zal daar verrijzen met alle problemen vandien.  Verdere verfransing, meer verkeer, fileleed, overlast voor de omgeving.

Men verzocht ons deze verwijzing naar een petitie tégen de bouw van het stadion te willen plaatsen.  U vindt alle informatie over het actiecomité, over de petitie, over de onbetaalbaarheid, over alternatieve vestigingsplaatsen bij http://stadionparkingc.be/

“Petitie

Nog meer files op de Brusselse Noord Ring met het Eurostadion?
NEO project (shopping van 70.000 m², congres, 750 woningen) + Paleis 12 (concertzaal van 18.000 toeschouwers) + Expo (Batibouw, Autosalon, …) + National Stadion (60.000 toeschouwers & 80 evenementen per jaar) = permanente verkeersproblemen in en rond de Brusselse Noord Ring.

Indien u denkt dat de Parking C niet de beste locatie is voor een Nationaal Stadion, laat het weten via die petitie! “

Doen!

Lees ook iets over het verschil tussen woorden en daden.  Het gemeentebestuur draagt hierin een enorme verantwoordelijkheid. Het Vlaams Belang laat het niet zomaar gebeuren.

FVE

Eén gedachte over “In de brievenbus: Geen stadion op Parking C

  1. Ik wens het Vlaams Belang veel succes met hun hoognodige actie en juridische stappen. Toch vrees ik dat het er weer zal op uit draaien dat het van een “verkeerde partij” komt. De petitie heb ik alleszins al ondertekend.

Reacties zijn gesloten.