In de brievenbus

MM900285281[1]In de brievenbus

Een rake analyse

Lovenaar stuurde onderstaande reactie op ons artikel ‘Onafhankelijk Vlaanderen onafwendbaar!’.

“Van belang bij dit alles is, dat een juiste en volledige diagnose wordt gesteld, met een aangepast taalgebruik. Het komt er dan gewoon op neer de belgische bezetter te verdrijven en af te rekenen met de verraders. Het is deze bezetting die de oorzaak is van alle kwalen waaraan Vlaanderen lijdt. Met een bezetter gaat men niet onderhandelen, met de broek op de knieën en nog minder met de “spreekwoordelijke pot vaseline”. Een bezetter wordt verdreven, en vervolgens eist men “wiedergutmachung” en teruggave van alles wat gestolen werd. Voor Vlaanderen is dit nu een zaak van leven of dood. Bij een dergelijke situatie worden er geen compromissen gesloten, nood breekt immers wet. Het wordt dan ook tijd dat heel wat Vlamingen ophouden met heiliger te willen zijn dan paus. Men kan immers geen ei bakken zonder de schaal te breken. En hoe meer drek in de stal, hoe grover de borstel moet zijn.

De lectuur van SunTzu en Machiavelli is dan ook ten zeerste aan te bevelen. Als er zijn die dromen dat ze op een blauwe maandag gaan wakker worden in het paradijs, zonder een vinger uitgestoken te hebben, dan dwalen ze. Het zal eerder de hel waarin ze zullen ontwaken!!!”

Nvdr: Dank.  Nu nog de lemmingen overtuigen.

1 gedachte op “In de brievenbus

  1. Dit is zo een van de vele reacties als ik ze lees dan denk ik ” ik wou dat ik dit geschreven had”. Daarom sluit ik me graag voor volle 100% aan bij deze analyse.

Reacties zijn gesloten.