Importsecretaris doet waarin hij goed is…

Afbeeldingsresultaat voor deur open raam sluiten… importeren!

België vangt dit jaar meer dan duizend Syrische vluchtelingen op die nu in één van de buurlanden van Syrië verblijven.” De vluchtelingen worden geselecteerd, grondig gescreend en voorbereid op hun leven in België.” Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken gelooft sterk in “hervestiging”.  DS

Juist. Dat houdt dus in dat ‘vluchtelingen’ een blijvend ‘verblijfsstatuut’ krijgen, ook als de oorlog ophoudt, hun thuisland opgebouwd en veilig is, en ze perfect terug naar huis kunnen keren.

Demagogische aanpak van de importsecretaris. Cijfers spreken boekdelen.

Als de reden van de ‘vlucht’ ophoudt te bestaan…

 

8 gedachten over “Importsecretaris doet waarin hij goed is…

  1. Op meerdere sites was te lezen dat ISIS, hedenmorgen, oproepen heeft gedaan om het voedsel in de supermarkten van het Westen te vergiftigen met cyanide.
    Isis deed al sinds lange tijd de nodige proeven daarvoor op gevangenen.
    Dus importeer maar en geef ze werk in de voedingsindustrie, het risico dat we lopen met allerlei andere soorten aanslagen is voor onze regering blijkbaar nog niet groot genoeg.

    • Wanneer de eerste slachtoffers vallen zullen de “verontwaardigingen” weer niet uit de lucht zijn. Weer knuffels, beertjes, “vredelievende” marsen en theelichtjes zeker.

  2. Op 17 september om 14 uur grote betoging in Enschede tegen de islam. Kan er van uit Vlaanderen geen caravan gevormd worden om daar aan deel te nemen? Ik zou er in elk geval naar toe willen gaan. Kan Voorpost of het Vlaams belang daar iets voor organiseren?

    • Het doet ons toch ook plezier als we Nederlanders zien deelnemen met hun vlag aan onze manifestaties.

Reacties zijn gesloten.