Importoorlog

Salafisten tegen Koerden, allemaal “vluchtelingen”.  Ze gaan op de loop voor het geweld in in thuisland en botsen daar weer op elkaar.

En hier zou een koran mishandeld geworden zijn.  Halsmisdrijf.  Tenzij de koran het uitgelokt heeft.  De politie moest ontzet worden.

De linkse premier van Thüringen heeft de oplossing: er moet voor opvang gezorgd worden waarbij de verschillende etniciteiten apart ondergebracht worden.  De verschillende religies kunnen niet samen wonen, zegt de politie woordvoerder. Als we het goed begrepen hebben moeten er enclaves voor salafisten, voor Koerden, voor Assyrische christenen, voor Irakezen, voor Afghanen, voor elk Prachtland, voor elke godsdienst ingericht worden.   Is Duitsland wel groot genoeg?

Blu News

7 gedachten over “Importoorlog

 1. Tutteringen mag doen wat hij wil , er is geen oplossing voor dat probleem ! Dat komt omdat ze die troep zien als volwassen mensen inplaats van verwarde agressieve pubers . Het enigste dat Tutteringen kan proberen zijn bioscoopzalen te installeren waar die pamperontgroeide pubers kunnen genieten van tekenfilms zoals…. Tom en Jerry , Woody Woodpecker of Stan Laurel Oliver Hardy . Dan kunnen ze misschien nog eens lachen met dat beetje voorbijgestreefde Westerse ontspanning . Het zou in ieder geval een tegemoetkoming zijn voor hun achterlijkheid en hun zeer laag IQ cyfer waar een westerse idioot of politieker nog fier over zou zijn . Indien kluchten en tekenfilms zouden helpen om de gemoederen te bedaren , kan dat een stap zijn in de goede richting voor het bekomen van een beschavingsgraad . De koningin Elisabeth wedstrijd , dat is voor later!

 2. D is mss niet groot genoeg, maar wel naief en dom genoeg om dit toe te laten en zelfs nog aan te moedigen (‘De islam hoort bij D’, altijd maar opnieuw).
  Hou de duitsers in godsnaam uit de europese politiek, het zijn uitvinders, techniekers en workaholics, maar daar houdt het dan ook op.
  Hetzelfde kan gezegd worden vd zweden, maar daar heb je tenminste een tegenbeweging van formaat: de Zweedse Democraten halen al 25% in de peilingen.

 3. “De verschillende religies kunnen niet samen wonen,” zegt de politiewoordvoerder? Hebben ze het nu nog niet begrepen, er valt met moslims niet samen te leven, daar niet en hier niet, moslims zullen ons altijd blijven zien als “ongelovigen” die naar believen een kopje kleiner gemaakt mogen worden, dat mag (moet) van Allah 🙁

  • In poco taal is dat dan “de verschillende religies kunnen niet samen wonen”. Komt op hetzelfde neer, Mieke.

 4. De facto is het woord dan ook al gevallen :”Apartheid”. Dat het nu juiste de “roden” en de “groenen” zijn die deze apartheid moeten invoeren bij het door hun geïmporteerde kiesvee(=want daar gaat het in feiten om), zal “pijn” doen, wetende dat al wat links en groen is, jarenlang heeft storm gelopen tegen het Zuid Afrika ,van voor de machtsgreep door het ANC.
  Het gaat hier dan ook niet alleen om de conflicten tussen moslims en niet moslims, maar ook tussen moslims onderling.( Sjiieten en Soennieten, maar ook tussen nationaliteiten: Zet een Turk bij een Albanees of een Tunesiër bij een Marokkaan… om er enkele op te noemen).
  De problemen stellen zich ten andere nog veel meer tussen de Afrikanen.
  Zet er 10 bijeen en binnen de minuut is de helft met elkaar aan het vechten.
  Als er de laatste 50 à 60 jaar tientallen miljoenen doden zijn gevallen in Afrika, dan is dit juist door het gebrek aan “Apartheid”.
  Wat men ook moge denken van het Zuid Afrika van de apartheid, het was het minste kwade, de Afrikaanders hadden immers de “Afrikaanse ziel” wel doorgrond.
  De conflicten in de “asielcentra”(sic) zullen dan ook nog uitbreiding nemen naar de rest van de maatschappij, naarmate deze “vluchtelingen” uitzwermen.
  Een aspect dat ook wordt doodgezwegen is de (georganiseerde)misdaad die samen gaat met de conflicten tussen de geïmporteerden, over de “actie terreinen”.
  Alle mafia’s en misdaadbendes van over de ganse wereld zijn nu actief in de EUSSR , die een slagveld geworden is, waar alles kan en mag.
  Daartegenover staat dan een politie en een gerecht met lege handen en van binnenuit ondermijnd en gesaboteerd.
  De uiteindelijke verantwoordelijken voor deze oorlog tegen de eigen bevolking, zijn de verraders en collaborateurs, verkozen door een meerderheid(=klootjesvolk) van de bevolking.

  • Na Holocaust is Apartheid het meest verschrikkelijke woord dat bestaat in de ogen van hen die alles slikken. En ondanks het feit dat het zijn politieke betekenis vond in het Afrikaans heeft het Nederlands en het Duits nu een woord dat heel de wereld kent.
   Mij bevalt het woord zoals het de natuur bevalt want die past het, zoals je kan vaststellen, overal toe. Neem je een loopje met haar indeling, haal je de breedsmoelkikker of de Chinese krab hier naartoe, dan geeft ze je zonder enig medeleven of politieke correctheid de rekening. Je eigen biotoop gaat om zeep. Eigen schuld, dikke bult is haar leuze. Even rechtlijnig is ze met planten. Krijg die bamboe maar eens weg, of de Amerikaanse eik uit de bossen van Zoersel.

 5. Wie zal dat allemaal betalen denkt u ? Maar ze worden binnengehaald en geknuffeld, terwijl wij als autochtoon door elke politieker, ambtenaar, onderwijzer eigenlijk worden gehaat. Nu ook weer, marine in de weer om 3000 tot 4000 boot’vluchtelingen’ te redden (?) op één dag en dan bevinden ze zich nog voor de libische kust… Laat ze daar rondzwalpen, dat is niet redden, dat is ze binnenhalen zonder dat ze aan enige verplichting hebben moeten voldoen. Vijf minuten moed, een paar bootjes laten zinken met alle opvarenden, de rest zal wel 2 keer nadenken voor ze nog willen komen. Niet mee inzitten, collateral damage, politiek – ambtenarij – grootkapitaal heeft ook geen empathie voor de werkende burger.

Reacties zijn gesloten.