Import islamstrijd

Ze hebben nog niet genoeg ambras in de Prachtlanden.  Ze, dat zijn de import moslims in Nederland.  Hun groot gelijk moet ook in West-Europa gehaald worden. 

Sektarische strijd nu ook in enkele Nederlandse moskeeën

Orthodoxe soennitische moslims zoeken vaker de confrontatie met andersgelovige moslims. Minstens drie Nederlandse moskeeën prediken onverdraagzaamheid jegens sjiieten, leden van de grootste islamitische minderheidsstroming.

Meer hier

3 gedachten over “Import islamstrijd

 1. Ik begrijp het niet , want het zijn allemaal broeders verbonden door de umma (of den bond van gelovige moslims) Hun religieuse twistpunten zitten in kleine details ! De soennieten geloven dat Mohamed een onderbroek droeg . De sjiiten ontkennen dat in alle toonaarden , volgens hen liep hij rond , zonder onderbroek ! (of is het omgekeerd) Dat kost een massa aan mensenlevens terwijl zij allemaal beweren dat hun religie overloopt van vrede en liefde . Een oplossing , ze stichten allebei een voetbalclubje met een Christenhond als scheitrechter en vechten het uit op sportieve wijze met slechts een streng verbod De winnaar mag niet verder voetballen met de afgesneden hoofden van de verliezende partij . Ik hou niet zo van voetbal maar dergelijk matchke wil ik zeker niet missen.

  • René, de aard van het onderwerp verdient eigenlijk wel een ernstiger reactie maar ja, ‘n mens mag ook wel eens lachen en om stoom af te laten mag men er ook wel eens de draak mee steken.
   Maar om op die draakstekerij verder te gaan, ik denk dat het verschil in visie tussen sjiieten, soenieten en andere tieten niet gaat over de onderbroek van de heer Mohamed.
   Ik weet dit heel zeker omdat er, in de tijd toen Mohamed leefde, door de woestijnvolkeren (nog) helemaal geen onderbroeken werden gedragen (en in onze streken trouwens ook niet…) De heer Mohamed wist niet eens wat ‘n onderbroek was!
   Mocht u wat meer in de koran lezen dan zou u dat ook allemaal geweten hebben.

Reacties zijn gesloten.