2 gedachten over “Weet iemand meer…

 1. Het eerste festival – toen ‘Film International genoemd – werd georganiseerd in 1975 onder het leiderschap van Huub Bals. Het IFFR logo is een tijger, gebaseerd op het leeuwenlogo van MGM. Van in het begin promoten het festival de alternatieve, vernieuwende en niet-commerciële films, met de nadruk op het Verre Oosten en ontwikkelingslanden.

  Na de onverwachte dood van de stichter in 1988 werd het “Hubert Bals Fonds” opgericht om filmmakers van ontwikkelingslanden te steunen.

  In 2004 Werd Sandra den Hamer directrice van het festival en in 2007 nam Rutger Wolfson het leiderschap over. In 2010 trok het festival 353.000 bezoekers.

  Voor verder uitleg:

  http://en.wikipedia.org/wiki/International_Film_Festival_Rotterdam

  Wat verder zoeken bracht ons bij:

  http://books.google.be/books?id=fMoJdyam7lIC&pg=PA344&lpg=PA344&dq=Rutger+Wolfson&source=bl&ots=IBA5sKDzpZ&sig=IUDgejY_sgYzmjdiNkutvS0VSKk&hl=en&sa=X&ei=WCLhUqSHL86I7AbxuoGgCg&ved=0CEcQ6AEwBTg8#v=onepage&q=Rutger%20Wolfson&f=false

  wat een pleidooi blijkt te zijn ten voordelen van de immigratie door Rudger Wolfson

 2. Verwijder “koop tickets” en we zien de toekomstig vlag van de Verenigde Staten van Europa. Wacht maar , tot miljoenen Turkentrekkers onze “beschaving” gaan versnipperen en binnendringen . Vredelievende plundertochten op al onze sociale voordelen , leeflonen , gratis dit en gratis dat , werkloosuitkering ,pensioen-rechthebbende mits “een” dag werken (misschien valt dat ook nog weg , wegens discriminatie of dergelijks) gratis onderwijs , recht op een behoorlijke huisvesting . Vanrompuysbarossoschulds keken ernaar vanuit hun ivoren toren en zagen dat het “goed” was . Wij weten uiteindelijk beter , dan wie ook , voor wie en voor wat wij moeten werken Een nieuw en nobel doel is geboren , de naastenliefde in al zijn vormen

Reacties zijn gesloten.