15 gedachten over “Immigratie in Spanje

 1. De massale immigratie, of beter gezegde deze invasies, zijn het probleem waarmee onze Westerse maatschappij wordt geconfronteerd, en dit “probleem” zal beslissend zijn voor de “ondergang” van deze maatschappij.
  Een recente publicatie op de webstek van Zero Hedge schetst een juist, maar vooral een onrustwekkend beeld :
  http://www.zerohedge.com/news/2015-08-18/immigration-issue-century
  Enkele citaten :
  “Will the West endure, or disappear by the century’s end as another lost civilization? Mass immigration, if it continues, will be more decisive in deciding the fate of the West than Islamist terrorism. For the world is invading the West.”
  (=einde citaat).
  Nog een citaat :
  “According to the U.N., Africa had 1.1 billion people by 2013, will double that to 2.4 billion by 2050, and double that to 4.2 billion by 2100.
  How many of these billions dream of coming to Europe? When and why will they stop coming? How many can Europe absorb without going bankrupt and changing the continent forever?”(=einde citaat).
  Een citaat met een verwijzing naar Jean Raspail :
  “Does Europe have the toughness to seal its borders and send back the intruders? Or is Europe so morally paralyzed it has become what Jean Raspail mocked in “The Camp of the Saints”?”(=einde citaat)
  Het besluit :
  “Either Western nations take tough measures to secure their borders, or the Western nations will be swamped. The character of their countries will be altered forever, and smaller countries will become unrecognizable. And as this is happening, ethnic and racial clashes will become more common, as they are now becoming across Europe.”(=einde citaat).
  Deze paar citaten zijn meer dan duidelijk. Het “probleem” wordt hier kort maar zeer duidelijk gesteld.
  Wat hoeft men dan nog meer om te zien wat er te zien is.
  De webstek ZH is bovendien voor iedereen toegankelijk.
  Als men het Engels onvoldoende machtig is, kan een woordenboek helpen om het te begrijpen(.=is bovendien nuttig om dementie tegen te gaan).
  Er is ook nog Golfbrekers in het Nederlands!!!
  Wat is dan het probleem voor de politieke verantwoordelijken om dit probleem juist in te schatten. Dit geldt ten andere ook voor de media!!
  Ik zie maar één verklaring :”Verraad”.
  De verwijzing naar het boek van Jean Raspail is dan ook veelzeggend.
  Het door hem geschetste scenario is immers in volle uitvoering. Uit zijn boek kennen we ook het eindresultaat.
  Het is dan ook geen toeval dat de Nederlandse vertaling van het voormelde boek wordt doodgezwegen door de “klassieke media”.
  Bij deze invasies, zijn we dan ook getuige van een “collectieve zelfmoord” van een gans continent,(=Europa, het “Abendland”), door verraad en lafheid.

  • @Lovenaar,

   ik ga even de meer optimistische toer op.
   In de nabije toekomst zakt de beurs ineen. Vooraleer er zich daar wat uit ontwikkelt duurt het nog enige maanden.
   De legers van Allah zullen echter niet winnen zoals in 732 (Poitiers en Tours) 1529 (Wenen) 1683 (opnieuw Wenen).

   • Volgens Kopp online, dat ik zojuist ontving, mag je een beurs crash verwachten midden september. Op 13 september eindigt het sabbatjaar dat in de herfst van 2014 begon. Kopp haalt een keten van negatieve gebeurtenissen aan uit het boek van Rabbi Jonathan Cahn ‘The mystery of the Shemitah’ (Het geheim van het sabbatjaar) die volgden op het einde van een dergelijk jaar.

    • Anna,
     Het is goed positief te denken, maar ik ben vooral realistisch. Er zijn inderdaad tal van vooral financiële webstekken waar deze fin. crash wordt aangekondigd. Op basis van al de parameters kan het immers niet anders of het “Ponzi systeem” moet in elkaar storten.
     Er echter ook andere elementen die nog veel
     onrustwekkender zijn, en dat zijn de achtergronden van de “ramp” in Tianjin :
     http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/geostrategie/mike-adams/katastrophe-in-tianjin-befinden-sich-china-und-amerika-bereits-im-krieg-.html
     Hieruit blijkt dat deze aanslag kadert in de reeds woedende “financiële oorlogen”. Zie ook de crash van de Shangai beurs.
     Er is ook de oplopende spanning in Oekraïne onder druk van de VSA :
     http://www.gegenfrage.com/ukrainische-regierung-zu-100-unter-us-kontrolle/
     http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/08/18/neue-eskalation-eu-geraet-wegen-militaer-aktionen-der-ukraine-unter-druck/
     Er is het Iran akkoord :
     https://www.rt.com/op-edge/312531-iran-kerry-us-dollar/
     Het ultimatum van het Obama tot het Congres :
     “Akkoord of Oorlog”.
     Een citaat uit dit bruggetje :
     “That scenario was hinted at this week by US Secretary of State John Kerry. Speaking in New York on August 11, Kerry made the candid admission that failure to seal the nuclear deal could result in the US dollar losing its status as the top international reserve currency.”(=einde citaat).
     Het gaat dus uiteindelijk om de “dollar”, en dus om de belangen van de “banksters!!!”. Uit recente bijdragen kennen we de rol van de “banksters”.
     Er is het “oliewapen” :
     De huidige lage olie prijs is ook gericht tegen Rusland.
     http://www.bbc.com/news/blogs-echochambers-29651742 met als titel :
     “Is the oil crash a secret US war on Russia?”
     Deze olieprijs kan echter zeer snel stijgen als de conflicten in het Midden Oosten uitbreiding nemen.
     (herinner U 1973 en de eerste autoloze zondag op 18.11.1973!!!)
     Een zaak is zeker : deze financiële crash zal voor ons dramatische gevolgen hebben. Ik verwijs naar 2008 !! Ondertussen zit het Paard van Troje binnen de muren, en staan wij met lege handen, op alle gebied!! Dit dient dan nog gezien te worden in een wereld vol met smeulende (geo)politieke conflicten, waar we sowieso bij betrokken zullen worden, als ze volop ontbranden.
     In tegen stelling tot vroeger is er nu geen Karel Martel meer!!! Of een Jan van Sobiesky!!!

 2. Wat zou een jachtvergunning kosten om op zwart wild te schieten met medename van het trofee , als originele herinnering aan een vakantie in Spanje.

  • Ben je zeker dat je dit wil plaatsen? Krijg je geen ambras met je vrouw als je daarmee naar huis komt?

   • Als vredelievende vrouw , zou ze zeggen .Slechts een trofee , ik dacht dat je een “man” was

 3. De brousse is enkel nog voor de rijke toerist om te gaan jagen en het wild verplaatst zich naar Europa.

 4. het word hoogtijd dat de ordehandhavers de toelating krijgen om met scherp te schieten als het uit de hand loopt

 5. Met die gezegden uit de Catechismus “” zalig zijn de armen van geest””” en “””Heer vergeef het hun want ze weten niet wat ze doen””” daar kun je nu alle kanten mee uit !

 6. Verfpistolen gaat dat niet wat te ver? de VN heeft een spoedvergadering bijeen geroepen om de verfpistolen te weren uit het straatbeeld van de EU en de ordetroepen te voorzien van een potje verf en een kwastje, allen zijn ze er nog niet uit welke kleur verf te voorzien op basis van de Anti-Discriminatiewet

Reacties zijn gesloten.