“Ik laat me nooit door iemand de mond snoeren.”

Geert Wilders heeft vandaag een verklaring afgelegd bij de rijksrecherche ten behoeve van de vervolgingsbeslissing van het Openbaar Ministerie.

Wilders: “In mijn verklaring heb ik duidelijk gemaakt dat ik in mijn strijd voor vrijheid en tegen de islamisering van Nederland me nooit door iemand de mond zal laten snoeren. Tegen geen enkele prijs en door niemand, wat de gevolgen ook moge zijn.
Ik ervan uit dat het Openbaar Ministerie zal besluiten mij niet te vervolgen. Ieder ander besluit kan niet anders worden uitgelegd dan politiek gemotiveerd.”

“Ik wil inderdaad minder Marokkanen in Nederland, vanwege de redenen en de context zoals eerder door mij zowel in deze verklaring als in het parlement geuit en waarvoor ik u verwijs naar de stukken die ik thans overleg. De Nederlander die meer Marokkanen in Nederland wil moet ik nog tegenkomen.”

Lees hier de verklaring van Geert Wilders bij de Rijksrecherche

NOS

5 gedachten over ““Ik laat me nooit door iemand de mond snoeren.”

  1. Hij wil MINDER Marokkanen , niet GEEN . Toen wij in den beginne enkele exemplaren uit het sprookje van ” duizend en een nacht ” binnenhaalden als gastarbeiders , was er ook helemaal geen “overlast” en konden de Strangers zonder problemen ” Ziekenkas” zingen . Dat moeten ze nu eens proberen ! Het is typisch voor dat volk en dat heb ik meermaals zelf ondervonden . Als ze met velen zijn, worden ze bijzonder agressief met een enorme grote smoel . In de minderheid valt die grote smoel weg en dat zijn wij “Meneren” Ikke wete van niets Menere” . We zien , lezen en ervaren dat bijna dagelijks ! Ze klitten aaneen zoals ongewassen vuil haar en dat maakt hun sterk . Ze laten zich opjutten door smeerlapperij die sommigen van hun “lijders” predikken Door hun opvoeding kunnen zij niet meer het onderscheid maken tussen goed en kwaad of zich nuttig maken Als het OM toch zou besluiten om een of andere duistere reden Wilders toch te vervolgen , denk en hoop ik , dat niet alleen in NL maar ook in b. land zijn vertrokken. De normaal denkende mens pikt die show niet langer . Met uitzondering van de Marokkanen die ik wel respecteer als mens . Ik heb verschillende Tof-O-Typen leren kennen tijdens mijn drie-jarige dienst als ass.WO te Borgerhout

  2. Wat in de havenstad Antwerpen, gastvrij en gewoon om met verschillende nationaliteiten om te gaan, opviel waren de bordjes aan de vensters van praktisch alle cafés ‘interdit aux nord-africains’. Vooraleer voor ons de problemen met dat soort van volk begonnen, hadden die uitbaters het al ondervonden.
    De bordjes werden verboden.

    • Inderdaad Anna. Het probleem was dat de b.g. gastarbeiders in de café’s niets verteerden, de vrouwen lastig vielen, de drankjes van andere cafébezoekers uitdronken, kortom dat de gecreëerde meerwaarde nul, komma, nul was. Het was niet ongebruikelijk dat men eerst even binnen keek en terug buiten ging als er teveel gepigmenteerden aanwezig waren. Die bordjes werden verboden. Nadien werd er nog een poging gedaan om er een privéclub van te maken, waarbij de buitenwipper pas toegang gaf nadat hij de ‘lidkaart’ bestudeerd had.

  3. We laten ons niet de mond snoeren en vragen staat vrij.
    Bijgevolg vraag ik me toch nog af waarom Wilders wel naar Lyon kon en niet naar Antwerpen? Zijn beveiliging is er niet minder op geworden en waarom waren ‘wat de gevolgen ook moge zijn’ in Antwerpen gevaarlijker dan in Lyon?

Reacties zijn gesloten.