Ik keer tevreden terug!

… of: Hoe definitief zijn repatriëringen?

Vlaams Belang verspreidt in Gent 50.000 pamfletten 'Keer tevreden terug!'.

Dweilen met de kraan open. In Italië zitten de immigratiediensten met de handen in het haar: ze merken immers dat de “vrijwillige” repatriëerders na een deugddoende vakantie in hun thuisland gewoon terugkeren naar Italië.

Felice Romano, alg. secr. der SIULP (Sindacato Italiano Unitario dei Lavoratori della Polizia, Ned. Verenigde Italiaanse vakbond der politieambtenaren) stelde dat de Italiaanse belastingbetaler niet alleen de economische schade moet incasseren maar bovendien de spot van de “vrijwillige repatriëringen” rond de kerstperiode, nl. als vreemdelingen op kosten van de belastingbetaler een vliegticket naar huis willen krijgen om de feestdagen met hun familie te kunnen vieren.

De slogan van de 2011-campagne van het VB “Keer tevreden terug”, die tegemoet moest komen aan het heimwee van legale immigranten, smaakt dan wel bijzonder wrang.

Meer info bij: VoxNews (Italiaans)

2 gedachten over “Ik keer tevreden terug!

  1. Grenzen sluiten voor vreemdelingen én islamieten geeft dadelijk veiligheid en besparingen. Flikker die linkse fake-news brengers dadelijk de straat op en koop het niet meer.

    • We begrijpen je reactie niet. Welk fake news? Wat zouden we niet meer mogen kopen? We klaagden in het artikel de veronderstelde vrijwillige repatriëringen aan…

Reacties zijn gesloten.