Hunter Biden heeft een probleempje

Afbeeldingsresultaat voor hunting women funny

… waardoor zijn Oekraïens verhaal een staartje krijgt

U herinnert zich Hunter, zoon van Joe, presidentskandidaat der Democraten, reden van Trumps afzettingsprocedure? Wel, die Hunter heeft zijn naam niet gestolen (hunter… jager) Hunter heeft een probleem: hij heeft nl. een buitenechtelijk kindje. Kan de beste overkomen. Een maand geleden werd zijn vaderschap met een DNA-test bevestigd. De mama, Lunden Roberts (28) wil dat dit kindje niets tekort komt. Menselijke reactie. Hij moet zijn vaderlijke plicht vervullen… betalen! Liefst veel. Zij wil aantonen dat hij behoorlijk wat geld verdiende tijdens zijn Oekraïense missie, als lid van de raad van bestuur van Burisma. Zij meent te weten dat hij voor de peulschil van $ 83.000 per maand – gedurende vijf jaar – behoorlijk wat binnen rijfde, dat hij daar nog steeds aan de geldboom zou kunnen schudden, indien hij niet – dankzij de heisa die Trump geschopt heeft – vrijwillig zijn ontslag gegeven had.

Citaat uit haar eisenpakket bij de rechtbank: “Geef toe dat je zelf de keuze maakte niet langer lid van de raad van bestuur van Burisma te zijn. Geef toe dat je dit had kunnen voorzetten. Geef toe dat je beslissing vrijwillig was.”

En dan is er nog een ander hoofdstuk uit zijn carrière dat ze wil bevestigd zien – het heeft te maken met China. Hunter Biden was nl. ook lid van de Raad van Bestuur van BHR (Shanghai) Equity Investment Fund Management Co. tot de maand oktober; hij nam zelf ontslag. “Geef toe dat jij of een constructie, jouw eigendom, onder jouw controle of onder jouw beheer en toezicht geld ontving van een Chinese persoon, constructie of bedrijf voor buitenlandse (internationale) of plaatselijke (VSA) investeringsdoeleinden.”

De rechter, Don McSpadden, wil van beide ouders, papa Hunter Biden en mama Lunden Roberts, tegen het einde van de week inzage hebben in hun financiële toestand. En de voor te leggen stukken moeten vijf jaar teruggaan. De rechter wil nl. vaststellen hoeveel Hunter voor zijn jagerslust moet betalen als rechtvaardige kinderalimentatie. De inkomsten van de mama zijn verwaarloosbaar; naar verluidt werkt zij in een familiebedrijfje voor minder dan een minimumloon.

Hunter Biden is echter op de sukkel. Hij heeft geen werk meer sinds de maand mei, toen hij afscheid nam van Burisma. Hij zit diep in de schulden. Allemaal veroorzaakt door de scheiding van echtgenote nr. 1, Kathleen, in 2017. Na 20 jaar huwelijk, waarbij Hunter het niet zo nauw nam met de huwelijksbeloften van trouw (… Kathleen kon aantonen dat hij drugs nam en stripclubs bezocht…) Intussen vond hij troost bij Hallie, weduwe van zijn broer Beau, en bij echtgenote nr. 2, Melissa Cohen. En bij… “exotische danseres” Lunden, die hem nu wil pluimen… (…) Volledigheidshalve: zijn relatie met zijn schoonzuster liep om dezelfde reden spaak als zijn huwelijk met Kathleen… zijn liefdeskind met Lunden werd geboren tijdens de relatie met zijn schoonzus-lief.

Wij zouden dit niet echt opmerkelijk vinden, moest het niet zijn dat Hunter het verbijsterende lef heeft zijn – laat ons mild zijn – avontuurlijke levensstijl aan te voeren om geen alimentatie te moeten betalen voor zijn buitenechtelijk kind.

Volgende afspraak bij de rechtbank: 7 januari 2020, waarbij de rechter – naar alle waarschijnlijkheid – zal uitspraak doen over te betalen kinderalimentatie en bezoekregeling. (…) Grandpa Joe “is not amused”.

Afbeeldingsresultaat voor trump grinning

We kunnen ons Trumps leedvermaak levendig voorstellen…