Hou het droog

Randy Hurd and Tadd Truscott with their urination simulatorEen handleiding voor een spatvrije urinestraal

Blijkbaar wordt een oud probleem nu pas aan een gedegen onderzoek onderworpen.  Let wel, we hebben het hier niet over een zittende houding, maar wel rechtstaand – u weet wel – in een pissijn (… wat een woord!) of in de wc-pot.  Bij deze laatste zal het moeilijk, zelfs onmogelijk, zijn aan de richtlijnen tegemoet te komen.  Tenzij u heel klein bent of, bij de lichaamslengte van een basketspeler, op uw knieën gaat zitten.  Wij raden in elk geval aan het thuis te proberen vooraleer u zich hopeloos belachelijk maakt in een gemeenschappelijke pissijnruimte buitenhuis.

Technische voorwaarden:

Mik naar een verticale oppervlakte, vermijd een horizontale potbodem en het zich daarin bevindende water. Ga dicht genoeg staan zodat de straal een straal blijft i.p.v. een druppelstroompje.  Mik in een hoek van 45° op 17 cm afstand vanuit een zijdelingse of neerwaartse richting.

Niet vergeten uw handen te wassen.

Succes!

 http://splashlab.byu.edu/2013/11/06/urinal-dynamics-a-tactical-guide/

http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-24820279

 

Eén gedachte over “Hou het droog

  1. Die coordinaten , de techniek , handen wassen enz om feilloos , verantwoord en zonder spatten te kunnen zeiken , lijken mij te ingewikkeld . Als het te erg wordt koop ik me pampers

Reacties zijn gesloten.