1 gedachte op “Kom niet klagen als het te laat is, je kon het weten

  1. Ik begin mij toch een beetje ongerust te voelen . Is het al zover gekomen ! Van Rompuy , in de nieuwste outfit van Europese Fuhrer tijdens zijn meest recente blijde inkomst in Stratenburg . Ik maak me zorgen over het lot van Pat Condel , Nigel Farage en zoveel anderen die durfde kritiek te uiten .Werden zij reeds opgesloten in een heropvoedings of concentratie kamp . Bestaan er al samenwerkings-akkoorden met de Islam ! Wordt Golfbrekers binnen afzienbare tijd een sluik-breedband computer kanaal . Bestaat er al een ondergrondse verzetsbeweging voor de helden van de toekomst , redders van beschavingsvormen. Het zou natuurlijk kunnen dat de gepubliceerde foto niet helemaal naar waarheid is . Die auto bv is een oud model , voor het overige zie ik geen enkele manipulatie maar een reeel tijdsbeeld !

Reacties zijn gesloten.