Hongarije blijft van zich afbijten

Herhaalde boodschap aan alle mensen van slechte wil: “Wat wij doen, hoe wij onze zaakjes regelen, hoe wij het land besturen, gaat u niets aan. Het zijn uw zaken niet!”

Hongaars buitenminister Szijjártó is niet gediend met de inmenging in Hongaarse aangelegenheden, ook niet van Amerikaans ambassadeur David Pressmann. Volgens Szijjártó heeft het totaal geen belang wat de een of andere ambassadeur van de stand van zaken in Hongarije vindt… omdat het hem niets aangaat.

Alsof de VSA zich iets aantrekken van landen die een eigen, een andere mening hebben, een andere weg willen bewandelen dan de VSA voor dat land uitgestippeld hebben.

De verkiezingen hebben ze niet via Soros-handlangers kunnen manipuleren. Hongarije doet niet mee met de verkettering van Rusland. Hongarije vaart haar eigen koers ten bate van de Hongaarse bevolking. Niet omwille van de schoon ogen van een wereldmacht. Eigenwijze Hongaren! Als het met de verkiezingen niet lukte, dan maar via USAID, een vermomde CIA-tak, die ervoor moet zorgen dat ongehoorzame regeringen ingewisseld worden voor brave VSA-volgelingen. Het is bekend dat USAID eng samenwerkt met de Soros Stichting. Hier is ze, de bazin van USAID, Samantha Power, de vroegere VSA-afgevaardigde bij de VN. Ze staat niet toevallig haar opdracht uit te leggen voor het Hongaarse parlementsgebouw. Voor een wakkere verstaander Symboliek met een hoofdletter. Mevr. Power is geen ontwikkelingshulpmedewerkster en USAID is geen hulporganisatie. USAID = U.S. Agency for International Development. Een “internationale ontwikkeling” op maat van en volgens de wil van de VSA. Ze wil naar eigen zeggen:

  • de democratische instituten versterken
  • de “onafhankelijke media” opbouwen
  • tegen corruptie optreden
  • voor “mensenrechten” ijveren en hen beschermen
  • en ze zegt ook nog: “Ik ben hier in Hongarije, een van de landen in Midden-Europa, waar USAID opnieuw in gang geschoten is om b.g. “uitdagingen” ter hand te nemen. Ik bracht de laatste dagen door met Hongaren om te overleggen over hun visie van een stralendere toekomst”

Wat een toeval dat net nu Antifa in Boedapest opduikt! Verneem meer…

Lees ook: https://tkp.at/2023/02/12/warnungen-vor-geplanter-us-farbrevolution-in-ungarn/