Hoe zit dat nu met de all-in formule in het moslimparadijs?

Hoeveel maagden (Arab. ‘Huri’s) staan/liggen/zitten er ter beschikking?  Zijn het wel échte maagden?  Wat kan en mag?  Krijgen de paradijsvogels naast een ligzetel ook een cocktail?  Is er wijn en bier?   Kortom: is het wel de moeite om dit aards tranendal met een explosief einde te verlaten of lopen ze van de ongelovige klaveren naar de martelaarsbiezen?

Dr. Sam geeft antwoord (in het Duits), maar zijn raadgevingen zijn universeel:

FT

 

3 gedachten over “Hoe zit dat nu met de all-in formule in het moslimparadijs?

  1. Ik begin de Koran beter te begrijpen . Die moedige jodelahitisten hun martelaarschap begint ten paradijzen van Allah , de meest begripvolle, als ze dergelijke “maagden” en dat zijn er maar twee op de brochure , moet ge niet vragen als er dergelijke exemplaren met “tweeenzeventig” op je afstormen om je te “”””verwennen””””” dat is pas martelaarschap ! Ik krijg medelijden met die magere arme , weerloze jodelahitistjes.

    • Ik denk dat je vrees ongegrond is. De oosterse vrouw is niet meer dan een machine. Ze maakt geen enkel verschil tussen de ene en de andere man. Hun gevoelens staan op nul, mentaal en lichamelijk (dit laatste door de ingreep die velen hebben moeten ondergaan)ze drukken niets anders uit dan kalmte, leegte en gelatenheid, net zoals de woestijn. Roken, zich baden, de oogleden kleuren en koffie drinken is de kring waarin ze zich bewegen. Ze zijn niet, zoals de westerse vrouwen, een product van de man. Ze zijn en blijven het wijfje dat Allah geschapen heeft. De westerse man heeft de vrouw gemaakt, ze is het resultaat van de beschaving. In landen waar iedere intellectuele cultuur ontbreekt bestaat ze niet.

  2. Rene,

    en in verband met die maagdelijkheid, in het paradijs zullen ze hun aardse truc ook wel toepassen zeker, want zoals je in de werken van antropologen over de oosterse vrouw kan lezen, steken die vrouwen een met bloed gevulde geiten- of schapenblaas op. Zodat de echtgenoot, na de daad, met trots het bebloede laken aan de wachtende familieleden kan tonen, waarbij iedereen zijn eer gered is.

Reacties zijn gesloten.