Hoe Trump president zou kunnen blijven

Donald Trump Icon - Free Download, PNG and Vector

Ik heb net een e-mail ontvangen waarin gevraagd wordt of ik een petitie wil tekenen waarin ik eis dat President Trumps advocaten worden geschorst in hun verdediging. Dat is McCarthyisme. Advocaten hebben het recht om alle redelijke en ethisch toelaatbare strategieën te bepleiten die het belang van hun cliënt dienen.

Laten we niet vergeten dat Joe Biden nog niet de verkozen president is. Hij is gekroond door de media, door politici en door de meeste Amerikanen. Maar om officieel verkozen te worden, vereist het op zijn minst een certificering door genoeg Staten om hem de 270 vereiste kiezers te geven. Dat is nog niet gebeurd.

Biden is de vermoedelijke gekozen president, de waarschijnlijke president, zelfs de meest waarschijnlijke president, maar hij is officieel niet de verkozen president voor de juridische en constitutionele doeleinden.

President Trump heeft maar één weg naar de overwinning, en dat zou een perfecte storm vereisen, die op dit moment onwaarschijnlijk lijkt. Het doel van het Trump juridische team is niet om 270 electorale stemmen voor hun cliënt te krijgen. Dat lijkt buiten het bereik van alle mogelijkheden. Het doel is om vicepresident Biden de 270 te betwisten die hij nodig heeft voor het Electorale College om hem te kiezen als president. Aangezien dit een nulsom spel is, hoe is het dan mogelijk dat Biden dan de 270 wordt ontzegd zonder dat Trump dat getal bereikt?

Lees: Trumps enige weg naar de overwinning

1 gedachte op “Hoe Trump president zou kunnen blijven

  1. Joe Biden says : Democrats created ” The most Extensive and Inclusive Voter Fraud Organization ” in America.
    Ik denk dat het inderdaad zo is . Raadpleeg de blogs : frontnieuws.com , humansarefree.com , De Bataafsche Courant waar men de fraude aantoont.
    Tevens hebben de Democraten de amerikanen schrik aangejaagd met de coronacrisis : stem per post , waar ze ook een vernuftig systeem voor fraude hebben opgezet.
    Trump moet weg want hij loopt de “deep state” voor de voeten. Biden is zo gecorrumpeerd dat ze er alles kunnen van verkrijgen.

Reacties zijn gesloten.