Hij werd gezien: Wouter Van Besien

camera_cartoon_CA01P021Dat was schrikken.  Onze “embedded” verslaggever aan het Syrische front, kwam net terug van een sanitaire stop in niemandsland tussen de stouteriken en de democratische vrijheidsstrijders, toen hij bij de cocktailbar “لحم الخنزير الحرة” een moedige rebel kon ontwaren, die een ongelooflijke gelijkenis toonde met de onvolprezen politicus Wouter Van Besien.

z1 Wouter Van Besien

Onversaagd, de blik op oneindig…
@ studio Rony

Niettegenstaande het de rebellen niet voor de wind gaat en zij alle hulp kunnen gebruiken en bovendien zeker de helft van Wouters kiezerskorps daarheen getrokken is om de broeders en zusters van de الإرهابيين ter zijde te staan, kunnen wij het bijna niet geloven dat hij als djihadist naar Syrië is vertrokken.  Zou het om een dubbelganger gaan of brengt Wouter zijn zomervakantie aan het front door?

Mocht hij echter toch ginds de martelarendood nastreven, gunnen wij die hem uit het diepste van ons hart.  Succes, Wouter!

 

 

 

2 gedachten over “Hij werd gezien: Wouter Van Besien

  1. Geen twijfel mogelijk dat is Wouter Van Besien , ik herken hem aan zijn ziekenkasbrilleke . De ambities van die man zijn enorm , een groene Syrische partij , iets waar de opstandelingen al lang vragende partij voor waren , vermits zij nog geloven in sprookjes , zelfs in Allah !

Reacties zijn gesloten.