Het witte schaap van de familie…

… heeft ook een donker tintje

U heeft hem herhaaldelijk als ernstige jongeman op tv gezien.  Alle zenders konden niet genoeg van hem krijgen.  De brave man, die absoluut niets met de mogelijke wandaden van zijn broers te maken had, niet met hen wou vereenzelvigd worden, die een oproep deed aan de voortvluchtige Salah om zich toch niet te laten doodschieten en zich over te geven (…het vermoeden van onschuld, nietwaar, en,  eet hij wel genoeg?!),  de vlijtige huisvader in dienst van de gemeente.

Wat blijkt?  Zo’n onschuldslam is hij nu ook weer niet.  Een lijk beroven valt nog niet in de categorie van terrorisme maar een koorknaap kan je hem absoluut niet noemen.

Broer Salah Abdeslam niet zo onschuldig: ooit veroordeeld voor bestelen van een lijk
Mohamed, de broer van zelfmoordterrorist Brahim en de voortvluchtige Salah, roept al twee weken uit dat hij de onschuldige telg van de familie Abdeslam is. Dit weekend werd onthuld dat hij in 2010 veroordeeld werd voor het bestelen van lijken toen hij werkte als ambulancier.   Lees verder…


Bekijk meer video’s van vtmnieuws op nieuws.vtm.be

Bekijk meer video’s van vtmnieuws op nieuws.vtm.be

 

 

 

 

4 gedachten over “Het witte schaap van de familie…

  1. Het is beslist: illegale migratie wordt vervangen door legale migratie; turken mogen voortaan zonder visum binnen, vanaf morgen heeft iedere would be-migrant dus een turks paspoort.

  2. Vroeger deden de nonnen dat ook indien er iemand stierf in het hospitaal… Eérst lieten zij de “familie & vrienden” het opgebaarde lichaam groeten, en dan, alvoor het gekist werd, bracht men een draad tussen ring en vinger…: door de draad dan rond de vinger te draaien, konden ze de ring vanzelf recupereren.
    Vervolgens het lijk in de kist, èn geen haan dat nog om kraaide

      • Dat kan alleen de bekister, de coiffeur of masseur weten, mijn gedacht, wat niet wil zeggen dat sommigen niet eens uit de biecht klapten.

Reacties zijn gesloten.