Het Westen noemt hen dictators

Afbeeldingsresultaat voor dictator humorDe Egyptische president al-Sisi woont in de Koptische kathedraal van Kairo de kerstviering in aanwezigheid van de Koptische paus Tawadros II bij.  Sisi is de eerste Egyptische president die sinds zijn aantreden elk jaar op de kerstviering aanwezig was.   Hij gaf ook instructies om de door vredelievende moslims beschadigde/vernielde kerken te herstellen.

Assad neemt bezoekt het bevrijde Maaloula en neemt deel aan de Paasliturgie (2014):

Op bezoek in een christelijke kerk:

Recent, kerstmis 2016:

… en de paus stuurt Assad een briefje met felicitaties met terechtwijzingen.  Waarschijnlijk zit deze priester nog op een audiëntie te wachten:

Volgens de dhimmi paus is geld de ware boosdoener, terrorisme heeft niets met de islam te maken: “Geld is het eigenlijke terrorisme”.

 

 

 

 

9 gedachten over “Het Westen noemt hen dictators

 1. Gelukkig , een hele geruststelling , Pope Francis heeft het gezegd . De Islam heeft helemaal niets met terrorisme te maken . Hij kwam tot die vaststelling nadat die
  katholieke herder een lang gesprek had met prof Rik Coolsaet . Het is slechts een kleine verwarde groep die zich bezighoud met aanslagen . De Pope had zijn laatste toespraak in een vliegtuig die hem naar een geheime locatie bracht waar hij met liefde wordt opgevangen door verplegers verkleed als kardinalen .

 2. Ben het niet direct eens met wat Fransiscus over de islam zegt. Als de islam op zich geen wrede godsdienst is, dan is hij wel op het lijf geschreven voor mensen die op zich wreed zijn en rijkelijk uit de koran putten als motivatie voor hun daden. Tenslotte heeft Mohammed geschreven wat er met de volgelingen van de Olifant moet gebeuren. En vrij duidelijk zelfs.
  Vermoed ook dat hij met fundamentalisten onder katholieken de Pius X Broederschap bedoelt. De Kuk Kuks clan kan het niet zijn, want die hebben het gemunt op katholieken. Daarom, slechte vergelijking Frans, meer dan slecht.

  Waar ik het wel eens mee ben is zijn uitspraak over geld. Geld verkracht de waarheid en levert de wapens. De voorbeelden die dat bevestigen zijn voor het rapen. En verkrachting is nu eenmaal een daad van terreur.

 3. In tegenstelling tot die Koptische christenen, wekt Fransiscus meer dan de indruk de vorm van de Kerk – waarin ze al meer dan 2000 jaar existeert – door iets te willen vervangen dat de massa bevalt en aan haar wensen tegemoet komt. Het dragen van een Panamahoed bijvoorbeeld.

 4. In LifeSite News las ik een interessant artikel van Steve Jalsevac -stichter en directeur van Novo Ordo-Publication (niet te verwarren met de NWO). Als katholiek brengt hij tweemaal per jaar een bezoek aan Rome samen met collega’s, om daar met contactpersonen te spreken.
  Hij schrijft ‘ons bezoek van 16 tot 23 november 2016 was het meest dramatische. De katholieke universiteit van Rome wordt bewaakt en de lezingen van professors worden nagetrokken, om zeker te zijn dat ze met de liberale duiding van Amoris Laetitia (geschrift van Fransiscus) overeenstemmen. Priesters worden aan hun oversten gemeld als men ervaart dat ze hun bezorgdheid over de paus uiten. Velen krijgen angst om openlijk te spreken, ook diegenen die in het verleden steeds daartoe bereid waren.
  Vaticaan berichtgevers zegden ons dat ze meermaals gewaarschuwd werden om niet over de Dubia ( de twijfel die kardinaal Burke samen met drie andere kardinalen over de Amoris Laetitia hadden neergelegd) te schrijven.
  Ik vernam berichten dat het Vaticaan als een bezette staat werkt. Zekere bronnen, die ik sprak, vreesden dat de contacten met functionarissen van het Vaticaan worden nagetrokken. Sommigen hebben zelfs verdachte abnormaliteiten in hun telefoon verkeer gemeld, waarbij na het einde van het gesprek, de laatste ogenblikken van dat gesprek altijd terug te horen waren. Alsof ze op toonband waren opgenomen.
  Vele mensen die in het Vaticaan werken, raden hun buiten het Vaticaan levende contactpersonen aan, gevoelige informatie niet per e-mail of over hun door het Vaticaan geleverde mobiele telefoon te verzenden.
  Een uitspraak die we steeds hoorden was: in Rome is een oorlog aan de gang. Een oorlog van progessieven die de geest van het Vaticaan vertegenwoordigen, tegen de orthodoxe katholieken.’

  Je kan het hele artikel in LifeSite News nalezen. Bovendien zijn er nog zeer interessante artikels in te vinden.

Reacties zijn gesloten.