Het westen heeft geen ideologie meer

“… Westen heeft geen ideologie meer, maar de kleine groep superrijken die de belangrijkste en grootste bedrijven bezitten heeft die wel: het transhumanisme. Deze ideologie gaat ervan uit dat de mens geen biologische grenzen meer heeft, omdat kunstmatige intelligentie die kan overwinnen. Een microchip in je hersenen creëert mogelijkheden die er van nature niet zijn. De superrijken proberen ons te overtuigen van het nut hiervan. Maar, uiteindelijk zijn zij het die de chips onder controle hebben.
Bijna niemand in het Westen heeft gezocht naar geneesmiddelen om Covid-19 te genezen. Facebook, Twitter en YouTube hebben zelfs alle informatie erover gecensureerd. U weet dus mogelijk niet, dat er in de derde wereld met succes medicijnen worden ingezet…”

Lees: “De superrijken zijn een transnationale sociale klasse die de mens wil transformeren”

1 gedachte op “Het westen heeft geen ideologie meer

 1. Het Oekraïne conflict biedt nog eens een aanleiding om Sun Tzu te citeren :
  https://victor-mochere.com/nl/best-quotes-from-sun-tzu
  met citaat :
  “Ken je vijand en ken jezelf en je kunt honderd gevechten voeren zonder ramp.” – Sun Tzu” “ (=einde citaat).

  Het voormelde is blijkbaar (nog) niet geval voor Thierry Meyssan en De Andere Krant.
  Een citaat uit de tekst :
  “Het Westen heeft geen ideologie meer. Een kleine groep superrijken die de belangrijkste en grootste bedrijven bezitten heeft dat wel: het transhumanisme,” zegt de Franse journalist en geopolitieke analist Thierry Meyssan in een interview met De Andere Krant…. “ (=einde citaat).

  De verschillende onderwerpen in het interview van Thierry Meyssan met De Andere Krant, kwamen reeds uitgebreid aanbod in de artikels en reacties bij Golfbrekers, en we moeten dan ook het warm water niet meer uitvinden.

  Belangrijker in dit interview is, wat er niet in staat. Zowel Meyssan als De Andere Krant durven het niet aan deze “superrijken” duidelijker te omschrijven, en draaien er rond, zoals een kat rond een hete brij. Intussen moeten de 2 Olifanten in de kamer, en dito samenzweerders, toch al door iedereen gekend zijn.

  Deze “superrijken” hebben wel degelijk een ideologie en dat is een communistische NWO en dito dictatuur, waarvoor het transhumanisme een hulpmiddel is. Schwab met zijn Great Reset is immers meer dan duidelijk :
  “U gaat niets meer hebben, maar wel gelukkig zijn” (vrije vertaling).

  Om zover te geraken doen de samenzweerders beroep op 3 wapens : het Coudenhove Kalergi plan, Agenda 21 -30 en Covid 19(84), en binnen elk wapen zijn er dan nog verschillende sub wapens, o.a. gebaseerd op Gramsci, Frankfurter Schule en Alinsky.
  Het scenario zelf is duidelijk omschreven in de Protocollen, die natuurlijk afgedaan worden als een vervalsing, maar uiteindelijk al grotendeels verwezenlijkt zijn. En andere bron is de beruchte brief van Albert Pike aan Mazzini, nog zo een vervalsing (sic)!!

  Over deze superrijken een recente analyse m.b.t. tot de oorlog in Oekraïne :
  https://www.henrymakow.com/2022/03/headlines-for-march-11-2022.html?_ga=2.141820914.1709600772.1647023106-509139615.1646208284
  met citaat :
  “More evidence that Russia is taking a stand against globalist Jewish Satanism. Woke Jewish media have been shut down.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=250728
  Memories of Pre-World War Two — Organized Jewry (i.e. WEF/the world central banking cartel) banging the war drums.
  Jews of the World Unite Against Russia – The Real History Channel
  From the suites to the streets, from London to Paris to Jew York to Chicago to Los Angeles to Tel Aviv to Kiev, the usual suspects have got their blood-stained fingerprints all over the “crisis” in Ukraine
  https://www.realhistorychan.com/anyt-031022.html

  (=einde citaat).
  Een duidelijker beeld is er in de volgende brief :
  https://ia601704.us.archive.org/11/items/1879-letter-from-baruch-levy-to-karl-marx/1879%20letter%20from%20Baruch%20Levy%20to%20Karl%20Marx_.pdf
  met citaat :
  “Karl Marx Communism – 1879 letter from Baruch Levy to Karl Marx:
  The Jewish people as a whole will be its own messiah. It will attain world dominion by the dissolution of other races, by the abolition of frontiers, the annihilation of monarchy, and by the establishment of a world republic in which the Jews will everywhere exercise the privilege of citizenship. In this new world order the children of Israel will furnish all the leaders without encountering opposition. The governments of the different peoples forming the world republic will fall without difficulty into the hands of the Jews. It will then be possible for the Jewish rulers to abolish private property, and everywhere to make use of the resources of the state. Thus will the promise of the Talmud be fulfilled, in which it is
  said that when the messianic time is come, the Jews will have all the property of the whole world in their hands.
  source: [2011] Solving the Mystery of Babylon the Great by Edward Hendrie
  (=einde citaat).

  Een grondiger studie is er in de volgende brug :
  http://www.whale.to/c/solving.html
  met titel : “Solving the Mystery of Babylon the Great” (=einde titel).

  Met deze laatste brief is er dan ook het bewijs dat het Westen wel degelijk een ideologie heeft, en dat is de Talmud, onder de dekmantel van het communisme, en ook wie deze “Superrijken” dan wel zijn. Dit blijkt ook uit het boek de “ Kabbalah Secrets” van DeAnne Loper, waarin het lot van de “goyim” duidelijk bepaald is : de dood of de slavernij.
  Het laatste citaat zal voor Thierry Meyssan een brug te ver geweest zijn, een ongeluk is immers vlug gebeurd.
  Zolang dat de “vijand”, de wapens en het doel, dan ook niet openlijk worden geïdentificeerd, verliest men zijn tijd en verspilt men zijn energie voor niets.
  En voor de simpelen van geest die God zullen zien, maar vlugger dan hun lief is, een uitspraak hoe ze over de “goyim” denken :
  “Our race is the Master Race. We are divine gods on this planet. We are as different from the inferior races as they are from insects. In fact, compared to our race, other races are beasts and animals, cattle at best. Other races are considered as human excrement. Our destiny is to rule over the inferior races. Our earthly kingdom will be ruled by our leader with a rod of iron. The masses will lick our feet and serve us as our slaves.” — Menahem Begin, 6th Prime Minister of Israel’s speech to the Knesset (24 June 1982) – Quoted in “Begin and the Beasts” Amnon Kapeliouk, in The New Statesman (25 June 1982)” (=einde citaat).

  Met de voormelde elementen zou het nu toch moeten duidelijk zijn, wat er momenteel gaande is in de wereld, en wat het doel er van is.

Reacties zijn gesloten.