3 gedachten over “Het Paard van Troje bij de Berlijnse politie (2)

  1. Ho maar pamperbende,dit zijn nog maar voorproefjes van wat jullie kinderen en kleinkinderen nog allemaal te wachten staat hoor!!De vijand is niet rusland of trump maar de islam die jullie willens nillens door de strot van de euroburgers proberen te rammen!!Steeds maar weer problemen met een groep,namelijk moslims en jullie staan erbij en blijven de kop in het zand steken!!
    Nog maar eens in dialoog gaan pamperbende,nog maar een blik vrankcxen en lyers open trekken en samen met de nederlandse (npo1,2 en3) nog maar wat meer pamperen en wegkijken en blijven beweren dit het niets met de islam te maken heeft??Nog maar meer geld en middelen naar toegooien want*ze*hebben geen kansen gekregen??Nog maar wat meer islam en moslims binnenhalen in de ijdele hoop dat ze zich wel zullen aanpassen en integreren,vergeet het maar hoor!!!Wanner gaan jullie ogen eigenlijk opengaan??Dat belooft ook weer voor de eindejaarsfeesten,begin maar betonblokken te plaatsen hoor en hou je kinderen maar al thuis!!

    https://www.hln.be/nieuws/binnenland/rellen-in-brussel-na-wk-kwalificatie-van-marokko-22-agenten-gewond-en-auto-s-in-brand-gestoken~a481f1e4/

  2. Het is overduidelijk dat de vlaamse pocomedia en hun franstalige *vrienden*een actie opgezet hebben om Vlamingen maar weer eens in een slecht daglicht te plaatsen!!Nu de burgers hun rode prietpraat niet meer slikken gaan ze de *groentjes*almtchie,calvo en van bezien maar wat opvrijen,juist om te bewijzen dat *zij*politici kunnen maken en breken!!Hopelijk trapt de echte Vlaming niet in deze val!!!
    https://www.hln.be/nieuws/binnenland/theo-francken-reageert-fel-op-amerikaanse-krant-ik-ben-niet-anti-immigratie-dit-is-fake-news~ab37e9ac/

Reacties zijn gesloten.