Het Monty Python gehalte van de Charles & Camilla’s show

We hadden een soortgelijke reactie als John Cleese. Heel die trammelant, die idolate verering, de miljoenen “well spent” aan een koppel dat zich laat bewonderen, bewieroken, zalven, kronen in een reusachtige show vol zelfaanbidding.

Neen, we zijn geen monarchisten. We zien niet in waarmee zij de adoratie verdienen. Weg ermee naar de uitdovende sprookjes van Grimm! John Cleese:

“Ik had het niet meer. Ik kon niet stoppen met lachen. Ik wou al deze mensen zeggen, in hun belachelijke pakken, en die dat allemaal zo ernstig nemen… ik dacht, het is een Python sketch… ik kon niet ophouden met lachen. Ze speelden allemaal hun rolletje. Het is zo belachelijk… Ik weet niet waarom we dit doen… Ik weet dat er een kroon is. Die wordt sinds 800 jaar op iemands hoofd gezet… De aartsbisschop had echter moeten oefenen…

Hoeveel heel dat poppentheater gekost heeft wordt noch door Buckingham Palace, noch door de regering bekend gemaakt. Volgens schattingen ca. 100 miljoen pond. (ca. 114.5 miljoen euro).

Eén gedachte over “Het Monty Python gehalte van de Charles & Camilla’s show

  1. John Cleese een man naar mijn hart. Waarheidsgetrouw zegt hij wat ieder weldenkend mens denkt. Ter ere van de media die ons te beet neemt in alles wat gebeurt op deze wereld wordt hier een toneelstuk opgevoerd die niet zou misstaan in een Griekse tragedie. Dan spreekt men van woke maar als er iets is wat alles overtreft is het deze decadente show ter ere van goedgelovige mensen. Hoe diep kunnen we zinken om zulke taferelen een reden te geven tot vieringen die beschamend zijn voor de mens ; En we worden dan aangemaand om te storten voor goede doelen. Bah

Reacties zijn gesloten.