Het is maar een peiling…

…maar ‘Ze zijn daar dus weer”!

“Toch zijn de tendenzen onmiskenbaar en dus relevant en significant. De werkelijkheid van de stemverschuivingen is genuanceerder, maar netto herrijst het Vlaams Belang door het grote vat van de N-VA weer leeg te zuigen. Exact de omgekeerde beweging van de voorbije verkiezingen dus.

Niet leuk voor de N-VA, waar mandatarissen nu plots voor hun zetels moeten gaan vechten. Maar de potentiële gevolgen kunnen verder strekken. In deze stand van zaken breekt het VB de federale regeringsmeerderheid.”

Lees het onverwacht realistische opiniestuk van Bart Eeckhoudt in DM.

DS: Vlaams Belang boekt stevige vooruitgang in VTM-peiling

2 gedachten over “Het is maar een peiling…

 1. De voornaamste vaststelling is het beeld van een versplinterd Vlaanderen.. met enerzijds Vlamingen die naam waardig, die zich blauw betalen…en als dank op alle mogelijke manieren worden geterroriseerd en vernederd, en anderzijds een “multikul” zootje, dat Vlaams vreemd en vijandig is, en dat uitblinkt door misdaad, corruptie, decadentie en parasitisme, “kenmerken” die dan enkel nog worden overtroffen door arrogantie en leugens & bedrog (met behulp van de leugenpers). Dit laatst genoemde “zootje” vormt intussen wel de meerderheid!!! Een “zootje” dat bovendien collaboreert met de belgische bezetter. Een “zootje” dat ook heroïsche inspanningen levert om onze westerse beschaving te vernietigen.
  Cui bono??
  Heel simpel : de occulte machten die dit “zootje” vanachter de schermen controleren. (via verdeel en heers).
  Ondanks de betere score voor het Vlaams Belang, is er geen reden tot euforie.
  De intussen aangericht schade door de N-BA is immers onherstelbaar.
  Dit laatste zal ook wel de bedoeling geweest zijn, van de “meesters” van Bartje en konsoorten.
  Men dient zich dan ook geen illusies te maken over de N-BA. Deze zal het afbraakwerk van Vlaanderen blijven verder zetten tot het bittere einde. Voor de topverraders wordt uitgekeken naar een “postje”, de anderen, de nuttige idioten, zal men laten vallen als een baksteen.

 2. Beste Lovenaar,
  U hebt inderdaad gelijk wat N-VA betreft, N-VA hanteert het “systeem van de verbrande aarde. Ze zullen een puinhoop achter laten voor de aanstormende echte Vlaams-nationale partij. Wat betreft de goede uitslag van de peiling, ik ben er altijd rotsvast in blijven geloven dat het Vlaams Belang terug zou opklimmen. Natuurlijk, indien deze cijfers zich doorzetten in een positieve kiesuitslag zal men terug van voor af aan zijn mandatarissen moeten moeten vormen. Vele niet herverkozenen hebben inmiddels afgehaakt. Hadden ze maar net als ik, en velen met mij er blijven in geloven.

Reacties zijn gesloten.