5 gedachten over “Het is maar een peiling, zeggen ze dan

 1. Een referendum, waarvan het resultaat zoals gewoonlijk wordt genegeerd, is enkel goed om wat stoom af te laten, en waarbij dan het principe geldt :
  “Veel beloven en weinig geven, doet de zot in vrede leven…”.
  Zolang men het niet aandurft om de verborgen agenda’s op tafel te gooien die achter de EUSSR schuil gaan, kan men zich beter de moeite besparen.
  De machten achter het NWO project waarvan de EUSSR deel uitmaakt, zullen nooit toestaan, dat de autochtone bevolking, dit project saboteert.
  In Nederland zou men beter moeten weten na de liquidatie van Pim Fortuyn.
  In G.B. weet men het inmiddels ook, na de “opruiming” van Jo Cox.
  Zie ook de veelzeggende titel op de webstek van Zero Hedge, waaruit blijkt wie er beslist :
  http://www.zerohedge.com/news/2016-06-20/big-guns-are-out-soros-rothschild-warn-brexit-doom-osborne-threatens-suspending-mark
  met een citaat :
  “”My 60 years of experience tells me the pound will plummet, along with your living standards. The only winners will be speculators” – George Soros
  – “All the evidence shows that Brexit would be a disaster” – Jacob Rothschild
  – “You cannot in the end protect people from the economic shock that leaving the EU would bring about.” – George Osborne”(=einde citaat).
  Nog een bron :
  http://www.demorgen.be/buitenland/leave-uitslag-hoeft-geen-brexit-te-betekenen-b777d498/
  met citaat :
  “Leave-uitslag hoeft geen brexit te betekenen
  CHAMON
  Merijn Chamon is als doctor-assistent verbonden aan het Europees Instituut van de UGent.”(=einde citaat).
  Men ziet ze hier al komen.
  In België hebben we ook al zo een precedent, met de “koningskwestie!!”.
  De voorstanders van een Brexit, Nexit enz….en van referanda, zouden beter eerst Sun Tzu lezen..!!
  Als zelfs Nigel Farage het niet aandurft om de waarheid te zeggen over de liquidatie van Jo Cox als een daad van staatsterrorisme, en zich enkel beperkt tot wat vage insinuaties, moet het wel duidelijk zijn :
  http://www.bbc.com/news/uk-politics-36574254
  met citaat :
  “Nigel Farage: PM trying to link Jo Cox killing to Brexit campaign
  UKIP leader Nigel Farage has suggested that David Cameron and George Osborne have tried to link the killing of Labour MP Jo Cox to the Leave campaign.
  He said there was a “clear implication” from their remarks that Leave had created a “bad atmosphere.”
  The PM has faced criticism for sharing a link to Mrs Cox’s last article, in which she said the UK could better deal with immigration from inside the EU.”(=einde citaat).
  Opnieuw blijkt uit dit laatste citaat, dat het bij de Brexit gaat om de massale invasies veilig te stellen.
  Als men het niet aandurft om de waarheid te zeggen, dan moet men nadien niet verstelt staan, dat de “vijand” als overwinnaar de “arena” verlaat.

 2. Wat is dat toch met die democratische peilingen? Nooit eens 25% tegen 75% of 32 tegen 68. Altijd moet het praktisch fifty-fifty zijn, kwestie om de spanning erin te houden en de juiste keuze te laten zegevieren.

 3. ” Tiens, tiens,… wij dachten allemaal dat U… voor een volle maand naar Zeebrugge op vakantie was. Zooo slecht was het weertje toch niet in Zeebrugge: Slechts een “paar” daagjes waren tamelijk nattig, èn absoluut niet te vergelijken met de watersnoden in het binnenland.
  Daarbij kon U ook genieten van een fris briesje zuivere lucht.
  “Indien het géén beestenweer is, is het steeds goed weer aan de kust” 😉

  • Victor,

   Ik heb de indruk dat je aan mijn maand Zeebrugge twijfelt. Ik moet je teleurstellen, ik ben daar nog steeds. Je kan me komen opzoeken op de Zeedijk nr. 5, zesde verdieping, bellen bij Volkslust. ResidentieTrondjheim heet het gebouw, maar dat is niet mijn naamgeving want ik heb een hekel aan residenties.
   Dus jij was in de veronderstelling dat ik door wat minder weer de aftocht naar Antwerpen had geblazen? Misschien heb ik je op het verkeerde been gezet omdat ik het niet kon laten om mijn laptop af en toe ter hand te nemen?

Reacties zijn gesloten.