Het elfde gebod

Gij zult het gelijk van EU-sceptische, anti-immigratie partijen niet erkennen

‘Politieke correctheid lijkt op het religieuze fundamentalisme.

Alle argumenten die de fundamenten van een religie aantasten, worden genegeerd of ongeldig verklaard.

We moeten politieke correctheid niet verwarren met beschaving. Politieke correctheid representeert de beschaving niet. Toch plaatsen de politiek correcte apostelen allen die het systeem bekritiseren, buiten de beschaving.

Wie bijvoorbeeld kritiek heeft op het migratiebeleid of migranten, is een xenofoob en dat valt buiten de beschaving. Demonisering hoort bij politieke correctheid.

Lees het opiniestuk van Afshin Ellian bij Elsevier.

Eén gedachte over “Het elfde gebod

  1. Zeit online publiceerde een interview met Michel Friedman (CDU) ex-voorzitter van de centrale joodse raad, tv moderator en publicist. Enkele jaren geleden betrokken in een seks- en cocaïne schandaal.
    Hij zei ‘ 10% zou vandaag voor AfD stemmen, dat zijn 5 miljoen mensen. Dat maakt me als mens bang. Deze lieden steken asielhuizen in brand. Wie vandaag asielhuizen in brand steekt, kan morgen synagogen in brand steken’.

    AfD Hamburg repliceerde: dergelijke uitspraken rijgen zich in alle scherpte aaneen in een ontwikkeling die altijd agressiever wordt. Beledigingen, laster, ophitsing tegen AfD kiezers en functionarissen dragen ertoe bij dat leden en functionarissen worden aangevallen en verwond. Dat bewijzen de talrijke verf- en brandaanslagen op AfD bureaus, info standen en privaatwoningen net zoals de dagelijkse verbale aanvallen tegen politici en demodeelnemers. Ook in de sociale media rijzen de haatcommentaren, de geweld- en moordbedreigingen in verschrikkende mate de pan uit.

    (informationen AfD)

Reacties zijn gesloten.