3 gedachten over “Het begin van het einde?

 1. We weten het allemaal ! De niieuwe beschaving komt eraan , met de hulp van de Groene en Rode Gutmenschen , in samenwerking met de Europese Unie . Ik wil mij eventueel aanpassen aan de nieuwe Islamitische levenswijze …..Maar mijn vrouw wil niet meewerken . Ik verplichte haar tot het dragen van een Kopvod of Burka . Zij heeft onmiddellijk een afspraak gemaakt bij een psychiater . Als zijn voorgeschreven medicatie niet voldoende helpt , moet ik voor observatie een tijdje verblijven in een gesloten instelling voor verwarde geesten . Het is dus niet uitgesloten dat een tijdje ik geen reacties kan schrijven !

 2. Eén van de miljoenen nakomelingen van de heer Carl Miele heeft de geest gegeven En laat dat nu juist op dertig jarige ouderdom mijn wasmachine zijn.

  Toch wil ik de heer Miele danken dat hij, nadat hij zijn vrouw wekelijks had zien zwoegen aan de was, in 1909 een wasmachine op de markt bracht.
  Tevens was hij zeer bekommerd om zijn werknemers want in datzelfde jaar richtte hij in zijn bedrijf een bedrijf ziekenkas op en kregen zijn werknemers ‘Kerstmisgeld’.
  Kortom, de heer Miele was een man met een oog voor de werklast van vrouwen en sociaal voor zijn werknemers, maar die door socialisten ‘de baas is een smeerlap’ wordt genoemd.

  Dat de profeet en zijn volgelingen er nooit aan gedacht hebben om het leven van de vrouwen lichter te maken, is niet de schuld van de Duitsers en zeker niet van de heer Miele.

  • Ik heb anders een stoomstrijkijzer van het merk “Mohammed”

Reacties zijn gesloten.