Gedoogimport

Of ‘vluchtelingen’ officieel asiel toegekend krijgen of niet, speelt eigenlijk geen rol.  Eens ze hier zijn, zijn ze moeilijker te verwijderen dan houtrot.  Ze blijven (bijna) allemaal.

“Wat wel verbaast, ja verbijstert, is dat alleen het Vlaams Belang zich er druk over maakt, en dat de rest van de Belgische politici zich er hun schouders over ophaalt.” schrijft Joost Niemöller.  

 • 4.245 werden uitgezet naar een ander EU land. Wat er daarna mee gebeurt, weten we niet, maar hoogstwaarschijnlijk komen ze in dat land opnieuw in een procedure.
 • Dan gingen er 4.187 begeleid en vrijwillig terug. Dat wil zeggen: de Belgische overheid betaalde voor hun terugkeer. Of ze het daarna nog eens gaan proberen, weten we niet.
 • 1.649 kregen een enkeltje naar de Belgische grens, die zoals we weten niet wordt bewaakt. Ze konden dus onmiddellijk terugkeren.
 • 1.113 bleken onvindbaar.De effectiviteit van het Belgische uitzettingsbeleid is dus praktisch nul.

Barbara Pas: “Zolang de kans dat men een uitwijzingsbevel kan negeren vier keer  groter is dan de kans op effectieve repatriëring, zal zich het bericht verspreiden dat België het land is waar men – eens voet aan wal gezet – ook kan blijven”

Meer info en cijfers hier.

Joost Niemöller schreef dat het terugkeerbeleid in Nederland niet veel beter is.  Niet alleen in Nederland.  In het Duitse NRW (Nordrhein-Westfalen) zijn ze erin geslaagd zegge en schrijve 3 (drie!) tafelschuimers uit Merkelland te verwijderen.  Kostprijs: 125.000 euro!  Een vliegtuigticket kost normaal 400 euro.  De lieverdjes (2 veroordeelde criminelen en een gewelddadige afgekeurde asielzoeker) moesten echter met een privé jet van Düsseldorf naar Guinée teruggevlogen worden onder begeleiding van een arts en 13 agenten.  Buiten de bemanning was er niemand anders aan boord.

Einde januari werd een enkele Bulgaar voor het riante bedrag van 19.253,08 euro naar zijn thuisland gevlogen en einde maart twee Turken voor 22.192 euro.  NRW heeft in totaal binnen het tijdperk van een jaar 3130 afgekeurde asielzoekers uit het land gezet.  Prijskaartje: 1.5 miljoen euro!

Ook in Beieren zijn de repatriëringskosten fenomenaal.  Verleden jaar werden 4195 personen voor de terugkeerprijs van 2.85 miljoen euro naar hun thuisland vervoerd.  Per uitzetting ca.  55.000 euro.

Uit heel Merkelland samen moesten tot einde mei 11.300 afgekeurde asielzoekers hun biezen pakken; het totaal voor 2015 bedroeg 20.888.  Als we weten dat er in 2015 meer dan 1.100.000 Merkelsympathisanten op blijvend bezoek gingen bij onze oosterburen, dan betekent dit dat meer dan 98% nog steeds van de Duitse gastvrijheid mag genieten.

Junge Freiheit

3 gedachten over “Gedoogimport

 1. Gat in de markt, wie dat kan uitvinden wordt schatrijk
  een anti-asielzoekersspray…je kunt er niet alleen insecten mee verdelgen maar is ook een bijkomend hulpmiddel voor die legendarische “armlengte” afstand die niet zoveel resultaat boekte.

  • Als zoiets op de markt zou komen wordt de productie ervan op een minimum van tijd verboden door de EU (dit in tegenstelling met maatregels die de veiligheid van de EU-burgers ten goede komen).
   Eigenlijk moet zo een spray tamelijk gemakkelijk te maken zijn met gedroogd varkensbloed als basisproduct.

 2. Misdaad loont.
  Geen enkele vreemdeling nog binnen en grenzen goed bewaken is veel goedkoper dan die criminele handel recht te houden, blijkbaar hebben veel politiekers een vette boterham aan die handel???

Reacties zijn gesloten.