10 gedachten over “Heil Merkel!

 1. Is er door de toeristische sector nog geen negatief advies gegeven om Duitsland als toerist te bezoeken ? wegens gevaarlijke en ongecontroleerde verrijking .

  • Die vraag moet je richten aan het ministerie van buitenlandse zaken, afd. diplomatie.

 2. Adolfine Merkel heeft net zoals Adolf Hitler een heksenketel gemaakt van Europa. Den Dolf heeft zelf Europa platgebrand, Adolfine heeft er personeel voor ingevoerd, maar hoe dan ook Duitsland ligt toch weer aan de basis van wat ons nog aan onheil te wachten staat.

  • Neen, niet Duitsland, de EU. Indien de EU niet beslist had xxx aantal miljoenen migranten te importeren, had Duitsland dit niet opgevolgd.

   • Ze was gretig genoeg om de gelukzoekers binnen te nemen, en te promoten dat andere EU landen, en ex Oostbloklanden dat ook zouden doen.

  • @ Walter,

   daar zijn ze het door het ‘Friendly Fire’ in Mortsel helemaal mee eens, evenals in Dresden waar weliswaar het friendly mag wegvallen, maar fire was er genoeg.

 3. Zowel Hitler als Merkel zijn instrumenten in handen van de illuminati en banksters mafia’s, met de bedoeling Duitsland, en verder ook Europa te vernietigen :
  http://henrymakow.com/2015/09/german-translation-of-illuminati.html
  Merkel of beter gezegd IM Erika verraadt de belangen van het Duitse volk, in dienst van de “banksters” :
  http://alles-schallundrauch.blogspot.be/2015/05/die-verrater-sitzen-in-berlin-und-der.html
  met als titel :
  “Die Verräter sitzen in Berlin und der Feind in Washington”.
  Zij is echter niet de enige verraadster, het loopt er immers vol met verraders.
  Zie o.a. de Atlantik brücke :
  http://www.heise.de/tp/artikel/8/8114/1.html
  http://www.sezession.de/46594/udo-ulfkotte-gekaufte-journalisten.html
  Bij dit verraad spelen momenteel de vreemdelingeninvasies een doorslaggevende rol :
  https://nixgut.wordpress.com/2015/08/04/angela-merkel-der-verhngnisvollste-regierungschef-seit-hitler/
  Een citaat :
  “Einen ganz wichtigen Punkt hat kewil vergessen, nämlich die massenhafte Flutung Deutschlands mit Millionen von muslimischen Migranten. Diese Masseneinwanderung ist noch schlimmer als der finanzielle Kollaps, der uns vielleicht drohen könnte, denn gegen den finanziellen Zusammenbruch kann man etwas unternehmen, man kann gegensteuern, man kann die Ursachen beseitigen, auch wenn es für die Bevölkerung eine große finanzielle Last bedeuten wird.(=einde citaat).
  Nog een bron waaruit de uitvoering blijk van het Coudenhove Kalergi plan :
  http://www.theoccidentalobserver.net/2015/09/merkels-betrayal-from-the-ethno-national-principle-to-an-afro-islamic-germany-part-1/
  Een citaat :
  “In short, Merkel — the East German pastor’s daughter — is consciously organizing the accelerated destruction of the historical German nation. Alain Soral’s French nationalist website Égalité et Réconciliation condemned Germany’s statements as “high treason” and “programmed destruction.” (=een citaat).
  Als men dan weet wie IM Erika werkelijk is, en wie er achter het Coudenhove Kalgeri plan schuil gaat, dan is de zaak duidelijk!!
  Deze import gebeurt echter niet alleen via Duitsland. Zie o.a. de “invasies” via de Middellandse zee en Italië!!
  In de EUSSR staan immers overal alle sluizen vierkant open!!Dit is gewild, en zelfs bevolen, zie de publicatie met het persbericht van de loge mafia’s!!!
  Deze EUSSR is dan ook een instrument in handen van de occulte machten achter de NWO. He gaat dan ook niet alleen over IM Erika, maar over een ganse verraders”kaste” in alle landen van de EUSSR die in dienst zijn van volksvreemde en -vijandige “zetbazen” met hun verborgen agenda’s die betrekking hebben op de NWO.

  • Volledig mee eens, beste Lovenaar, ‘k heb reeds meermaals vermeld dat een zekere “iskarioth” uit de Bijbel nog steeds véél nakomelingen heeft… ook in ons (on)land. 🙁

  • @ Lovenaar

   ik heb me gek gezocht naar bewijzen dat Hitler een illuminaat was of speelbal van de illuminati. Al wat ik daarover kon vinden zijn vrij recente artikelen, met recent bedoel ik na 2010, met aanhalingen van anderen + het samenstellen van hun artikels met de zogezegde bewijzen van anderen. Nergens een archiefstuk. Ik heb zelfs van een Robin De Ruiter gelezen over Hitler zijn vlucht op 30 april 1945 met de hulp van de Britse geheime dienst en de illuminati.
   Ik kreeg de indruk dat met opzet een hoop nonsens werd en wordt gepubliceerd omdat het gevaar dat van hen uitgaat te minimaliseren en niet ernstig zou worden genomen. Tactiek is tactiek.

   Wat Rudolf Hess betreft, die in uw reactie niet aan bod komt maar van mijn kant een reactie is op uw mail die ik ontving. Hitler heeft nooit verraad tegenover Hess gepleegd, zijn missie naar Engeland was klaar en duidelijk tussen hen afgesproken. Ook hun houding wanneer die missie zou falen.
   Ze hoopten niet te falen omdat er nog al wat Engelsen waren die hen meer dan goed gezind waren, waaronder de geabdiceerde Edward VIII.
   Hier een brief van Edward aan Hitler:

   An der Fuehrer und Reichskanzler.

   Beim verlassen Deutschlands danken die Herzogin von Windsor und ich Ihnen aufrichtig fuer die grosse Gastfreundschaft, die Sie uns gewaehrt haben und fuer die vielen Moeglichkeiten, das zu sehen, was fuer das Wohl der schaffenden Deutschen getan wird.

   Wir nehmen einen tiefen Eindruck von unserer Reise durch Deutschalnd mit und werden nie vergessen, mit welcher Aufmerksamkeit wir von Ihnen Beauftragten umgeben worden sind, und eine wie herzliche Aufnahme wir ueberall gefunden haben.

   Besonders danken wir Ihnen fuer die schoenen Stunden, die wir mit Ihnen auf dem Obersalzberg verbracht haben.

   Edward
   23-X-37

 4. Anna,
  Dank voor Uw reactie.
  Zowel WO I als WO II waren gepland en zijn volgens plan verlopen.
  (zie de brief van Pike aan Mazzini).
  De nederlaag van Duitsland stond al vast alvorens W O II begonnen was.
  http://henrymakow.com/000936.html
  Met citaat :
  “A detail in Prince Michel Sturdza’s aptly titled The Suicide of Europe (1968)
  set off my alarm bells. In August 1940,
  when Western Europe was conquered bythe Nazis, Admiral Canaris advised the
  Romanian Foreign Minister that Germany would lose the war.”(=einde citaat).
  Uit de bijgevoegde bronnen in de via de redactie overgemaakte mail, zijn er m.i. voldoende elementen waaruit het verraad van verschillende kopstukken van Nazi Duitsland blijkt .
  Over de ontsnapping van Hitler uit Berlijn zie :
  https://www.intellihub.com/declassified-secret-fbi-files-prove-hitler-escaped-to-argentina-in-1945/
  Als Hitler geen instrument zou geweest zijn in de handen van Illuminati en de Banksters had hem het hetzelfde lot beschoren geweest als Mussolini!!
  Over dit verraad :
  http://www.fonjallaz.net/Film-Amen/Pages_Amen/Muller-Bormann.html
  http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=5380
  Wat de financiële aspecten betreft en de financiering door de banksters is er de rol van de bankier Schacht die in Nürnberg werd vrijgesproken!!.
  https://realcurrencies.wordpress.com/2014/01/21/hitlers-finances-schacht-in-his-own-words/
  Een citaat :
  “Hjalmar Schacht, aristocrat, mason, top banker, who studied Hebrew to further his career and who was a close friend of Bank of England Chief Montague, became Reichsbank president, in charge of the economy. He solved the depression, which was caused by capital scarcity due to deflation, through the MEFO bills, that circulated between industry, banks and the Reichsbank. But he did not at all solve, or even address usury. Quite the opposite. He was the one who made sure it was business a usual for the banks.(=einde citaat).
  Dit citaat zegt veel!!
  Over de missie van Hess durf ik mij momenteel niet uitspreken. Was de mislukking te wijten aan verraad in Berlijn of was het een valstrik gespannen vanuit Londen.
  In verband met dit laatste : zie bruggetje
  http://www.newdawnmagazine.com/articles/the-british-occult-secret-service-the-untold-story
  met ondertitel : “Rudolf Hess & the British Occult Connection”.
  Van belang zijn hier eens te meer de “occulte wortels” van Nazi Duitsland :
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/secretsoc_20century/secretsoc_20century06.htm
  Ik verwijs naar de tekst, die enige voorkennis vraagt die U zeker heeft.
  Tal van andere aspecten komen aan bod in het boek “Das Schwarze Reich” van E.R. Carmin.(meer dan 1000 blz. en meer dan 1000 voetnoten!!).
  Eén zaak is m.i. al duidelijk , en dat is dat de geschiedenis van WO II nog moet geschreven worden, en de bronnen hiervoor zitten in Londen, en niet in Berlijn of elders. Een geschiedenis waar de occulte aspecten nog steeds verzwegen worden.
  Een citaat uit het voormelde boek pagina 1:
  “Der okkulte und esoterische Ursprung und Hintergrund des deutschen Nationalsozialismus, das magisch-mythische Wesen des Dritten Reiches Adolf Hitler und Heinrich Himmler ist der Schlüssel zum Verständnis dieser Vorgänge. Denn niemals zuvor und niemals danach traten die bestimmenden okkult-esoterische Kräfte dermassen in der Vordergrund der “politischen Exoterik”(=einde citaat).
  Zoals in de reeds overgemaakt tekst vermeld werd, lopen er verschillende van deze “occulte wortels” naar Londen.(zie in dit verband The Hermetic Order of the Golden Dawn).

Reacties zijn gesloten.