Heel bekend fenomeen

        “Mensen uitsluiten, dat moeten we niet willen”

Zo zegt links het altijd, wanneer iemand kanttekeningen plaats bij het immigratiebeleid, of islamkritiek heeft. Want: denk aan de oorlog. Toen werden er ook mensen uitgesloten. Maar in de praktijk doen linkse mensen altijd graag aan uitsluiten en lijstjes maken. De mensen die deugen en de mensen die niet deugen. Bij links weten ze de scheidslijn altijd precies te leggen.

Lees verder bij De Nieuwe Realist, Joost Niemöller

https://ejbron.files.wordpress.com/2014/08/joost-niemc3b6ller.png?resize=175%2C55

5 gedachten over “Heel bekend fenomeen

  1. De meeste europese joden zijn als Esther Voet: voorstanders van de islamisering. Die kan dus onmogelijk met Wilders op één plaatje, ook al is die een haast ziekelijke Israelfan. Zo zijn joden nu eenmaal: altijd bezig met zichzelf, niet met het land waarin ze toevallig wonen.

    • Europese Joden , fan van de islamisering ? Straks moeten we nog geloven dat de Nazi’s tot hun vriendenkring behoorden. Dat ze vooral bezig zijn met zichzelf is een pluspunt , ze vallen in ieder geval geen mensen lastig, ze laten iedereen met rust Als de Islammers dat voorbeeld zouden volgen was er misschien nog hoop voor de toekomst

  2. Het bijna natuurlijk dat de linkse strekking binnen de joodse beweging zich opwerpt als spreekbuis voor alle joden. Het zich luidruchtig afzetten tegen de “minder,minder,minder”uitspraak en zelfs het deelnemen aan de Marokkanen-betoging nopen toch tot een structurele hervorming binnen de CIDI.

  3. In ieder werelddeel , land , bevolkingsgroep heb je de “goeden” , die in harmonie en vrede willen leven met hun mede-aardbewoners. Daartegenover staan de slechten die alles willen kapotmaken wat de goeden hebben opgebouwd met bruut geweld , met een uitgevonden ideologie , of gefantaseerde godsdienst , achter wie ze zich kunnen schuilen om hun daden te verantwoorden We moeten alleen luisteren naar de stem van de “goeden” . De echte vijanden van de mens zijn bv het Ebola virus

Reacties zijn gesloten.