Heeft Israël de oplossing?

Weg met de mondmaskers, weg met de ontsmettingsmiddelen, weg met het anti-sociaal gedrag, weg met de lockdown, weg met corona???

Zo’n vaart zal het wel nog niet lopen, maar de bekendmaking is hoopgevend. Israël ontwikkelde naar eigen zeggen een neusspray die alle sars-virussen, covid-19 inbegrepen, blokkeert. En is trouwens ook effectief tegen allergenen. Israël ontwikkelde een poeder; de VSA waren zo vriendelijk het covid-19 virus te leveren zodat er proeven konden gedaan worden in een laboratorium. En zie, terwijl heel de wereld ingedeeld is in believers en non-believers, in verschillende ontwikkelingsstadia van mogelijke vaccins, in een catastrofale economische ramp, in een sociaal bloedbad… komt het mogelijk antwoord in de vorm van een neusspray uit het Beloofde Land. Of tenminste de aanzet van een antwoord.

Zou Van Ranst er al op de hoogte van zijn? Moet hij er zijn goedkeuring niet aan geven? Waarom heeft Trump het niet geprobeerd?

Als de neusspray effectief is, dan is dat een goede zaak. Al was het maar om het rijk van Bill Gates en zijn handlangerscollectief van het WHO het nakijken te geven… Kijk even mee naar deze video waarin de vertegenwoordigster van het chemisch bedrijf, dr. Dahlia Mogiddo, uitleg geeft over de werking. Als we even logisch denken, dan beschermt de spray slechts indien men door de neus ademt. Maar het zou ook een eerste stap kunnen zijn naar een puffer of misschien wel naar een tabletje dat operatief is in heel het ademhalingssysteem.

Kijk ook even op de webstek van het bedrijf: https://www.nasuspharma.com/taffix/