Heeft deze EU nog toekomst?

20161116-debatclub-flyer
Vanaf 18.00 uur deelnemen aan de receptie en het lichte diner, om zo de sprekers en de stuurgroep van De Debatclub beter te leren kennen? Op voorhand inschrijven verplicht: info@debatclub.org – 0498/77 48 71 – 40 euro p.p. (inkom van 5 euro inbegrepen) over te maken op rekening van de Debatclub: BE20 7350 4124 1556.

1 gedachte op “Heeft deze EU nog toekomst?

 1. Heeft DEZE EU nog toekomst?

  Neen.

  80% van de in eigen land gebuisde beroepspolitici hebben het begrip EU voornamelijk gebruikt om zichzelf te bedienen. Niet om de burger te dienen.
  De lawine van regeltjes en decreten hebben zeker geen éénheid onder de Europeanen veroorzaakt, integendeel.
  EU is een hoax gebleken, puur intellectueel bedrog, de EU blijft een samenraapsel van meer identiteiten dan er zelfs lidstaten zijn, volkeren en subvolkeren die naast elkaar leven, een illusie die nog nooit geleid heeft naar een Natie. Wie van ons buiten de zelfbedieners voelt zich echt Europeaan?

  En wat de ultieme doodsteek zal zijn, is de ongecontroleerde immigratie van massale mensen die hier niks aan de maatschappij kunnen of zelfs willen bijdragen, integendeel, ze eisen meer rechten op dan de eigen burgers hier hebben. En onze mensen die dat alles toelaten en zelfs bevorderen zijn in feite platte landverraders.

  De grondidee was OK : deVolken verenigen, maar dat is geëvolueerd naar een vereniging van honderdduizend graaiers, beterweters, profiteurs, Guttechneuten, caviarpolitiekers,… die hun willetje opleggen aan miljoenen Burgers.

  De vrijheid van denken is aan banden gelegd, wie zijn twijfels uit omtrent de EU van nu wordt de mond gesnoerd.
  Exit EU… byebye we zullen u niet missen.

Reacties zijn gesloten.