Hallelujah

ISIS gaat extra muros.

Ongeveer een derde van de Europese Syriëgangers is teruggekeerd naar het land van herkomst. In totaal zijn tussen 3.922 en 4.294 mensen uit EU-landen afgereisd naar de oorlog in Syrië en Irak.

Een meerderheid van 2.838 Syriëstrijders komt uit slechts vier landen: België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. En daarbij heeft ons land het hoogste aantal Syriëstrijders in verhouding tot de bevolking.  Lees meer…

7 gedachten over “Hallelujah

 1. En aan wie hebben wij dat allemaal te danken? Juist, aan die EU misdaadorganisatie, een bende leeglopers die er geen last van hebben.
  Zij de lusten en wij de lasten.
  En dan lopen hier eikels rond die tegen dat document zijn wat ze moeten ondertekenen voor ze binnen mogen want ze zouden daar door getraumatiseerd van geraken????
  Hebben die eikels die parasiteren op die vreemdelingenindustrie er ook eens aan gedacht hebben in hoeverre wij Vlamingen getraumatiseerd zijn met die massa gewelddadige vreemdelingen in ons straatbeeld?
  Mijn voorstel: alles van Syrië naar Syrië.
  alles van marocco naar marocco, alles van Tunesië naar Tunesië enz. en dat tot er geen enkele moslim/islamiet nog in Vlaanderen rondloopt. Dan pas komt er terug veiligheid en leefbaarheid.

  • Nu nog een meerderheid halen, Jean, en dan kan je je programma omzetten in realiteit. Het is niet omdat je gelijk hebt, dat je ook nog gelijk krijgt!

 2. Hallelujah,

  Rob Vereycken heeft zijn proces tegen de Stad Antwerpen gewonnen in verband met de GAS boete die hij opliep omdat hij op het Conscienceplein de wens van Pegida om immigratiestop en de terugkeer van de toeloop naar de landen van herkomst onderschreef.
  Houdt dit in dat alle brave lieden die hun GAS boete netjes betaalden, nu hun geld kunnen terug eisen, gezien de uitspraak van de rechtbank???

  • Wij hebben dit gisteren ook gelezen, maar gezien de datum – 1 april – vermoedden wij dat het slechts om een aprilvis ging.

   • dagaskar is er blijkbaar ingelopen. Die plotse naamwisseling zal ook wel een april grap geweest zijn want ik heb er geen verklaring voor.

 3. Maar het zijn toch zo brave mensen, en we moeten toch medelijden met hun hebben. Men moet ze op vangen in molenbeek waar ze met hun vrienden kunnen overleggen hoe ze nieuwe plannen kunnen maken voor de toekomst, want zij zijn onze toekomst? Ze in het gevang steken is zeker geen oplossing, maar ze een leefloon geven zodanig dat ze zich goed kunnen integreren, iets dat ze in het verleden toch zo goed deden. We mogen ook niet vergeten welke goede helden daden dat ze daar in Syrië hebben uitgevoerd. Dankbaarheid is het minste dat we hun kunnen geven.

Reacties zijn gesloten.