Halal middel tegen overspel

Halal middel tegen overspel

Vanuit de Prachtlanden is er elke dag nieuws.  Innoverend nieuws.  Niet alleen bekend, beroemd en benijd om hun wetenschappers, , technici en innoverend onderzoek, maar ook om hun politieke durvers, schrijvers, filosofen en suffragettes.
Salwa El Matayiri is er zo eentje die de route uitstippelt en barricades uit de weg baant.  Zij is een voorvechtster van vrouwenrechten in Koeweit en zij maakt zich zorgen om de huwelijkse (on)trouw van de man.  Zij wil hem beschermen tegen ‘de afschuwelijke val van het overspel”.

Er moet daar toch behoorlijk wat Viagrastof tussen het zand zitten, want wie kan er nu nog buiten de pot pissen als er al vier vrouwen (en de mogelijkheid van het tijdelijke genotshuwelijk) dagelijks gereed staan (… zitten, liggen, buigen, bukken, knielen…) om manlief te behagen?

Enfin, daar gaat het nu niet om.  Die mevrouw heeft er eens serieus over nagedacht nadat ze van een zakenman vernomen had dat hij van zijn vader een seksslavin kado had gekregen.  Bovendien wou ze een overdreven seksbeluste collega de oplossing voor zijn probleem aan de hand doen.  Salwa bestudeerde de koran grondig en vond geen tegenargument voor haar idee.  Ze vroeg vervolgens advies over haar ontwerp voor de uitbreiding van de shariawetgeving bij de religieuze autoriteiten in Koeweit en Mekka  en ze kreeg positief advies.   Poepsimpel, je moet er maar opkomen: niet-moslim vrouwen mogen als seksslavin gehouden worden: helemaal halal.  Zowel moreel als wettelijk is het voor 100% goedgekeurd: het houden van niet-islamitische seksslavinnen is hét middel om moslims te beschermen tegen ontrouw.

En nu wil ze dit dus gelegaliseerd zien in de Koeweitse wetgeving.  Ze heeft zelfs concrete mogelijkheden om de bevoorrading te verzekeren:  uit Tsjetsjenië zou het volgens haar bronnen “zeker” mogelijk zijn “krijgsgevangenen te kopen”.  Bovendien, enig cynisme is haar niet vreemd, vraagt ze zich af of “het niet beter is als de slaven wettelijk via Koeweitse handelaars kunnen gekocht worden in plaats van via smokkelaars?”

Salwa ziet geen graten in de slavernij, want dit kan ze staven door historische feiten.  Uit de nalatenschap van kalief Harun al-Rashid bleek dat hij een slordige 2000 seksslaven in zijn bezit had. “Iets om trots op te zijn”, vindt ze, “onze sharia staat dit toe en – Allah zij geprezen – ons land telt vele vrome handelaars, die aan deze vorm van zaken doen geïnteresseerd zijn.”

Wie van zijn vrouw, schoonmoeder of een ander lastig vrouwmens vanaf wil, wende zich best tot de dienst Volksgezondheid, Prachtland Koeweit.  U moet wel een verklaring op erewoord afleggen dat de kandidate geen moslima is en een recente foto samen met een doktersattest “geschikt voor de dienst” insluiten.

Floriaan Terbeke

5 gedachten over “Halal middel tegen overspel

 1. Ik heb de redactie op een fout betrapt !
  Onderaan het artikeltje staat Buitenland Islam justitie religie !
  Het moet zijn Buitenland HUMOR Islam Justitie Religie !
  Wie kan zoiets ernstig nemen of zou het kunnen dat ze daar ook een Groene partij hebben want die zijn uitermate verdraagzaam en komen soms met de meest onozele voorstellen te voorschijn !

 2. Ik zie er wel wat in, ook voor ons land. Ook haar voorstel om moslimmannen uit Europa weg te kopen om eenzame rijke moslima’s te trouwen en tegelijk het gemiddelde IQ van het land te verhogen is revolutionair, maar zeker het overwegen waard. Nog niet zo dom, die moslims.

 3. A motivating discussion is definitely worth comment.
  There’s no doubt that that you need to write more about this subject matter, it might not be a taboo subject but usually folks don’t talk about these topics.
  To the next! All the best!!

Reacties zijn gesloten.