Bij meneer doktoor

Bij meneer doktoorHet eigen lichaam kan kankercellen vernietigen

Lichaamseigen cellen kunnen de groei van tumoren stoppen.

Amerikaanse wetenschappers hebben ontdekt dat stimulatie van het immuunsysteem kan leiden tot het vernietigen van kankercellen. Het lichaam bevat T (Treg) cellen die processen in het lichaam kalmeren. Als de rem van deze cellen wordt afgehaald vallen ze kanker aan. Op die manier kan worden voorkomen dat tumoren ontstaan. Het onderzoek is uitgevoerd onder leiding van Wayne W. Hancock van de afdeling Transplantatie Immunologie van het Children’s Hospital of Philadelphia (CHOP). Het is gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Nature Medicine.


T cellen, hier in het blauw gekleurd, vallen aan. Foto NCI

De wetenschappers zijn erin geslaagd om een geneesmiddel te ontwikkelen op basis van Treg cellen dat werkt bij muizen. Ze geloven dat de nieuwe ontdekking ook belangrijke gevolgen kan hebben voor de vroege behandeling van kanker en de preventie van kanker bij mensen.

Ars Technica

2 gedachten over “Bij meneer doktoor

 1. Ik heb die hint doorgekregen en ik geloof daar sterk in…

  Een wereld zonder kanker dankzij Vitamine B17
  Laetrile Vitamine B17, Amygdalin en blauwzuur
  Vitamine B17 is zeker niet de eerste de beste vitamine.
  Ze bevat blauwzuur, een bijzonder giftige stof als ze wordt omgezet in hydrogeencyanide.

  Het enzym Rhodanese, in ons lichaam in grote hoeveelheden aanwezig, is er verantwoordelijk voor dat deze giftige hydrogeencyanide wordt omgezet in nuttige en dus gezonde stoffen voor je lichaam.
  Kankercellen bevatten dit nuttige enzym echter niet.
  De aanwezigheid van blauwzuur in vitamine B 17 heeft dus geen enkele invloed op je gezondheid.

  Kankercellen maken blauwzuur aan
  Alleen kankercellen bevatten het enzym Beta-glucosidase dat blauwzuur aanmaakt.
  Deze cellen missen het enzym Rhodanese, dat het gif onschadelijk maakt en omzet naar deze voor onze gezondheid gunstige stoffen. Bij een voldoende hoeveelheid vitamine B17 in je lichaam zullen kankercellen uiteindelijk afsterven.

  Laetrile of B17 is aanwezig in vele voedingstoffen
  Amygdalin of Vitamine B17 komt in heel wat voedingstoffen, maar vooral in abrikozenpitten voor. Deze vitamine is ook nog aanwezig in taugé en in erwten (algemeen peulvruchten), (garbanzo,nier,lima,fava,mung,boter)bonen, linzen en kikkererwten.
  Cashew, pecan, macademia en walnoten en in bittere amandelen.
  Amygdalin of Vitamine B17 dat verder in de natuur ook veelvuldig voorkomt, zit in allerlei zaden, bonen, granen en pitten – maar niet van soorten die verregaand zijn gekruist !!!

  In abrikozenpitten worden de hoogste waarden aan vitamine B17 gevonden in allerlei zaden en vruchten als appel-, kersen- en perziken, druiven, pruimen, peren als vrucht en vooral de pitten ervan.
  Maar ook in allerlei grassen, in maïs, gerst, gierst, maniok, cassave en lijnzaad zit vitamine B17
  Verder ook in meeste bessen zoals aardbeien, blueberries, huckleberries, veenbessen, bramen, kruisbessen, boysen- en loganbessen, frambozen , moerbeien en vlierbessen …
  Die kan je dus vers toevoegen aan je groene shake/smoothie en kweken in een bessentuin

  Zo ook chiazaad, vlaszaad, vlaszaadolie, lijnzaad en lijnzaadolie.

  Tarwe daarentegen bevat bevat slechts een lage hoeveelheid B17 ! ! !
  Gebruik daarom zo veel mogelijk B17 rijke zaden en pitten in je meergranenbrood
  De rest kan je gemakkelijk in het dagelijks voeding opnemen.

  Bij de groenten worden vooral sojascheuten, wortels, alfalfascheuten, waterkers en zoete aardappel genoemd.

  Boeiende Video : World without Cancer – Griffin

  Laetrile behandeling onbekend en onbemind ?
  In sommige gevallen wordt nu al kanker bestreden met vitamine B17.
  Het officieel inzetten van deze behandeling staat eigenlijk nog in zijn kinderschoenen en is spijtig genoeg nog vrij beperkt.
  Over het waarom van het veel te weinige gebruik van deze behandelingsmetode door medici lopen de meningen uiteen.
  Velen beweren zelfs dat het een zet van de geneesmiddelenindustrie zou zijn…
  Is deze behandelingsmethoden in medische kringen omstreden, dan zijn dankzij vitamine B17 al heel wat patiënten kankervrij.

  Tijdens deze behandeling wordt vitamine B17 gecombineerd met een gezond dieet, met enzym- en alvleeskliertabletten, vitamine E, B15 en vitamine C in bijzonder hoge dosis. Vitamine C is een belangrijk tegengif tegen de aanwezige schadelijke stoffen.

  Voor wie is vitamine B 17 geschikt
  Voedingsupplementen met vitamine B17 zijn in de eerste plaats geschikt voor iedereen die aan kanker lijdt.
  Dankzij zijn specifieke werking doet deze vitamine kankercellen afsterven. Deze behandeling is in sommige kringen nog altijd omstreden, maar feit is dat vele kankerpatiënten die door de klassieke geneeskunde reeds waren opgegeven, weer beter werden na een laetrilebehandeling.
  Voeding rijk aan Amygdalin of vitamine B17 werkt volgens sommigen zelfs preventief waardoor kanker zou kunnen voorkomen worden.

  Samenvattende lijst van natuurlijke B17 bronnen
  Leatrile of B17 komt van nature voor in heel veel voedingsmiddelen. aarbeien, abrikozenpitten, alfalfa, amandelen, appelpitten, bamboescheuten, bietenloof, boekweit, bonen, bosbessen, bruine rijst, cashewnoten, frambozen, gerst, gierst, hazelnoten, kersenpitten, kikkererwten, krenten, kruisbessen, kweeperen,lijnzaad, linzen, loganbessen, macadamia noten, mung boontjes, pecannoten, perzikpitten, spinazie, tauge, tuinbonen, tuinkers, veenbessen, vlaszaad, walnoten, zoete aardappelen, zwarte bessen. aldus beschreven in het boek van Susan Moss ‘overwin borstkanker’

  Klik door naar de volgende componenten :
  Aloe Vera Drinks , Chlorella , Spirulina , Vianesse Shape , Chroom , Vitamine C , Kelp Tabletten , Silicium , Heermoes , Brandnetel , Noten , Pompoenpitten , Zonnebloempitten , Whey Proteine , Bio Maca poeder , Ambachtelijke thee , Chiazaad , Blauw Maanzaad , Pijnboompitten , Sesamzaad , Goji-bessen , Vitamix Blender

  http://youtu.be/JGsSEqsGLWM

Reacties zijn gesloten.