Competitie verloopt niet eerlijk in Moskou

In Moskou liep vanochtend de Egyptische Enam Abou El-Hassan de 100 m. voor vrouwen. De Moslimbroederschap overweegt klacht neer te leggen bij de inrichter omdat de andere deelneemsters niet volgens de sharia gekleed waren en zo een voordeel hadden.

Screenshot_21

Tevens werd Jacques Rogge op de hoogte gebracht en geëist dat moslim deelnemers aan de Olympische spelen met een ‘handicap’ (zie Nvdr)zouden mogen deelnemen omwille van hun door de sharia voorgeschreven kledij.

Als alternatief stelde de Moslimbroederschap voor dat álle deelnemers van sportdisciplines zich kleden volgens de richtlijnen van Allah.

*Nvdr: Hiermee wordt niet bedoeld dat moslims gehandicapt in de zin van ‘kreupel’ of ‘misvormd’ zouden zijn.  Onze redacteur ‘Sport en vermakelijkheden’ wijst erop dat bv. bij golf of bij het zeilen de individuele sterkte bepaalt hoeveel punten er resp. bijgeteld of afgetrokken worden indien men een wedstrijd houdt met deelnemers, die tot verschillende sterktegroepen behoren.

8 gedachten over “Competitie verloopt niet eerlijk in Moskou

 1. Zou het mogelijk zijn de bron van deze informatie te vermelden? Voor ik zulke “weetjes” deel, wil ik altijd zeker zijn dat de informatie 100% halal, euhm ik bedoel correct is.

  • Beste …
   de foto spreekt voor zichzelf , dus zal die informatie wel degelijk 100 procent halal zijn….. of acht je onze moslimbroedsels niet tot zulke achterlijke onozelheden in staat !

   • Tuurlij wel René, alleen duw ik pro-multicul aanbidders graag met hun neus op de feiten. Als ik dan kan aantonen hoe achterlijk die woestijnbewoners zijn, doe ik dat graag met verwijzing naar de bron, zodat ze niet kunnen zeggen dat het van een vlaams-nationalistische blog komt.

 2. …andere deelneemsters niet volgens dat slachtershandboek sharia gekleed..???
  Wanneer houdt dat pedofiel-aanbiddende tuig de smoel eens een keer dicht?
  Hier in het westen hebben we onze eigen regels en omgangsvormen, capice!
  Lazer op als ‘t je hier niet bevalt. Ga de Sahara maar ontginnen, ga daar de schorpioenen maar lopen stressen, maar laat ons met rust.
  Leerzame, vlot weglezende column:
  http://www.amsterdampost.nl/geen-integratie-maar-een-infiltratiemiddel/
  (sla info op:site gaat binnen afzienbare tijd op zwart)

 3. Deelnemers die het om de een of andere reden niet zien zitten bij reguliere competities kunnen nog altijd op de Outgames terecht, ook open voor hetero’s.

 4. Ik vind dat onze linkse broeders zouden moeten aandringen dat iedereen zou moeten gekleed worden volgens de wetten van allah. Het is onrechtvaardig dat de ene atlete met een kledij van rond de 10 kg moet rondlopen en de andere met een kleine bikini van amper 100 gr. In naam van de vrede en de eerlijkheid iedereen gekleed volgens de godsdienst van de vrede.

  • Inderdaad ik heb dat ook ergens gelezen. Het zou natuurlijk meer volk lokken , zeker in het vrouwentennis

Reacties zijn gesloten.